“Навіщо зараз хизуватись”: Влад Яма нарвався на критику за романтичне фото з дружиною біля океану

Відомий український хореограф зе 24 лютого виїхав разом з родиною за кордон – там чоловік живе й досі. Користувачі мережі не втомлюються критикувати Влада Яму

На початку повномасштабної війни відомий український хореограф Влад Яма разом зі своєю дружиною та сином виїхали за кордон. Зіркова родина оселилась у США, де дитина подружжя почала відвідувати школу, а Яма з дружиною – займатись благодійністю та волонтерством. Разом з тим, виїзд знаменитості спричинив шквал критики у суспільстві.

Шанувальники відомого українського хореографа вже майже рік не можуть дочекатись відповіді на запитання, чому ж Влад Яма таки не повернувся в Україну. Знаменитість не горить бажанням відповідати, а ось його дружина Лілія, хоча й прокоментувала ситуацію, конкретної причини відсутності свого коханого на Батьківщині не озвучила.

Влад Яма з початку повномасштабної війни перебуває за кордоном
Влад Яма з початку повномасштабної війни перебуває за кордоном

Можна припустити, що реакція мережі була б дещо спокійнішою, якби Влад Яма не продовжував активно вести особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, привертаючи до себе увагу. Ба більш, ймовірно, українці б навіть забули про знаменитість і той факт, що він – за кордоном, якби не постійні фотографії та відео з США.

Під кожним дописом відомого українського хореографа в соціальній мережі збирається чимало осудливих і навіть гнівних коментарів від користувачів Інстаграму. Частина підписників Влада Ями намагається зрозуміти, чому він досі у США, а частина – просто критикує знаменитість.

Так сталось і у коментарях під новою публікацією Влада Ями, на якій він продемонстрував ніжні обійми зі своєю дружиною. Романтична фотосесія була відзнята на побережжі океану в Маямі. Підписники зауважили, що такими фотографіями зараз ділитись недоречно.

Коментарі під новим дописом Влада Ями
Коментарі під новим дописом Влада Ями

Влад Яма у відповідь на один з коментарів обурився, що ці фотографії були зроблені понад рік тому. Втім, підписники звернули увагу хореографа, що річ не в тім, коли саме він сфотографувався зі своєю коханою, а в тому, що подібні хизування зараз взагалі не на часі.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.