Мистецтво бути першою: найкращі стильні образи Олени Зеленської та інших перших леді України

Перша леді — не менш важлива посада, ніж сам президент країни. Дружина глави держави завжди задає тон, надихає на роботу і часто є іконою стилю. Давайте порівняємо найстильніші образи перших леді України — яку моду диктували вони?

Антоніна Кравчук

Леонид Кравчук и Антонина Кравчук
Леонід Кравчук і Антоніна Кравчук

Дружина першого президента України Леоніда Кравчука Антоніна була досить скромною першої леді. Вона рідко з’являлася на публіці і на офіційних заходах.

На рідкісних знімках, які зараз доступні в Інтернеті, можна побачити, що Антоніна Михайлівна надавала перевагу стриманим костюмам і образам.

Разом зі своїм чоловіком Леонідом Макаровичем вони разом вже 53 роки.

Людмила Кучма

Леонид Кучма и Людмила Кучма
Леонід Кучма і Людмила Кучма

Людмила Кучма, на відміну від її попередниці, була дуже активною в громадській діяльності. Людмила була послом ЮНЕСКО і очолювала організацію “Україна — дітям”.

У своєму стилі жінка воліла використовувати елементи, які прийнято називати “розкішними” — різні коштовності, хутряні шуби і сукні з блиском.

Катерина Ющенко

Виктор Ющенко и Екатерина Ющенко
Віктор Ющенко та Катерина Ющенко

Дружина третього президента України активно займалася благодійністю і громадською діяльністю. У своєму стилі вона відрізнялася своєю любов’ю до етнічних мотивів в одязі.

На офіційні заходи свого чоловіка, Віктора Ющенка, Катерина вважала за краще надягати яскраві сукні з вишивкою, червоними бусами або іншими етнічними прикрасами.

Людмила Янукович

Виктор и Людмила Янукович
Віктор і Людмила Янукович

На відміну від своїх “колег”, перших леді, Людмила Янукович не запам’яталася ні громадською діяльністю, ні особливими родзинками в одязі.

Дружина Віктора Януковича ніколи не користувалася послугами стилістів і завжди вибирала одяг “за смаком”. А смак у жінки був вельми специфічний — дорогі шуби, старомодні фасони і багато прикрас.

Марина Порошенко

Марина Порошенко
Марина Порошенко

Марина Порошенко, дружина п’ятого президента України, як і Катерина Ющенко, любить використовувати етномотиви у своєму одязі.

Але вона їх вміло поєднує з елегантними і стриманими костюмами і платтями. Марина була “першою” першою леді, яку почали вважати українською іконою стилю.

Марина активно займається благодійністю і всіляко підтримує чоловіка в його політичній діяльності.

Олена Зеленська

Елена Зеленская
Олена Зеленська

Олена Зеленська, дружина чинного президента України, є наймолодшою першою леді в історії країни. На момент інавгурації її чоловіка їй був 41 рік.

Вона відмінно підхопила “стильну естафету” у своїй попередниці Марини Порошенко і також вважається однією з ікон стилю в Україні.

Жінка надає перевагу строгим, елегантним і однотонним костюмам та сукням.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.