Колишня свекруха Ані Лорак живе в Туреччині: як виглядає старенька мама Мурата Налчаджиоглу

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу нещодавно поїхав у робочих справах на свою Батьківщину у Туреччину і навідав там свою сім'ю. Чоловік показав, як виглядає його мама.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу одружилися у 2009 році. Тоді публіка довго обговорювала, як справжня супер-зірка Ані Лорак вийшла заміж за звичайного працівника турецького готелю. Втім, сама співачка запевняла, що Мурат — її перше справжнє кохання і їй байдуже, який він має соціальний статус.

Ані Лорак припала до колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу під пісню про любов
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу були одружені 10 років

У шлюбі з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу швидко став успішним бізнесменом, адже його заможна дружина фінансувала всі його проєкти. Втім, Мурат не оцінив кохання та щедрість своєї дружини і згодом став їй зраджувати. Коли факт зради став публічним, Ані Лорак подала на розлучення.

З моменту розлучення Лорак і Мурата пройшло трохи більше трьох років, тепер кожен із них живе своїм життям. Мурат так і залишився успішним бізнесменом і тепер, завдяки колишньому шлюбі з Лорак, він став теж популярним. Так, за життям чоловіка в Інстаграмі спостерігають майже 80 тисяч підписників. У своєму блозі чоловік показує моменти особистого життя, а також розповідає про бізнес.

Так, нещодавно Мурат Налчаджиоглу зі своєю молодою нареченою поїхали на Батьківщину чоловіка у Туреччину. Звісно, чоловік навідав своїх рідних і навіть показав свою маму у своєму Інстаграм-блозі.

 Колишня свекруха Ані Лорак живе в Туреччині
Колишня свекруха Ані Лорак живе в Туреччині

Мама Мурата – жінка у віці, але виглядає доглянутою та має добрі очі. Цікаво, що зі своєю колишньою зірковою невісткою жінка спілкувалася мовою жестів. Про це ще давно розповідала Ані Лорак в одному з інтерв’ю. Співачка розповідала, що має непогані стосунки зі свекрухою, втім вона не знає ні російської, ні української мови, тож їхнє спілкування було у прямому сенсі за допомогою жестів.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.