Ведуча ТСН Наталія Мосейчук була помічена на залізничному вокзалі: їде з країни напередодні 24 лютого

Відома українська журналістка, ведуча ТСН Наталія Мосейчук повідомила, що їде у відрядження залізницею. Чому зірка "плюсів" їде напередодні річниці повномасштабного вторгнення – далі в матеріалі.

Наталія Мосейчук – одна з найбільш відомих та професійних журналісток України. Вона не лише веде ТСН на “1+1” та програму “Право на владу”, а і висвітлює правду про війну в Україні. Так, телеведуча записала ексклюзивні інтерв’ю, які викликали справжній резонанс і мільйонні перегляди. Серед них: інтерв’ю з начальником головного управління розвідки міністерства оборони України Кирилом Будановим, інтерв’ю з начальником штабу полку “Азов” Богданом Кротевичем (Тавром) та інші. А зараз Наталія Мосейчук готує щось новеньке для глядачів. Телеведуча записала відео на залізничному вокзалі і повідомила, що вирушає у відрядження. Наталія заінтригувала глядачів, але не розповіла, з якою метою виїжджає з країни.

Центральний залізничний вокзал країни. Їдемо у відрядження залізницею. Так, як сотні тисяч українців, які цією дорогою рятувалися від війни. Так сталося, що їдемо напередодні річниці повномасштабної війни в Україні. Їдемо по надію і підтримку! До друзів!

Поки буду ділитися залаштунками. А вже згодом проанонсуємо дату виходу нового відео.

Дякую, що дивитеся!

, – написала Наталія Мосейчук у своєму Інстаграм-блозі.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Мосейчук не виїжджала з країни за кордон, хоч і має 10-річного сина. Телеведуча в одному з інтерв’ю розповіла, що відправила сина з бабусею за кордон, але він там пробув всього 2 тижні.

Як виглядає молодший син Наталії Мосейчук
Як виглядає молодший син Наталії Мосейчук

10-річний хлопчик важко переживав розлуку з батьками та рідним домом, тож просто благав забрати його назад в Україну і обіцяв навіть вночі вставати і спускатися в сховище, якщо буде повітряна тривога. Наталія не змогла дивитися на страждання сина і забрала хлопчика додому, в Україну.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!