Як виглядають і чим займаються дорослі діти Білик, Полякової, Осадчої та інших зірок: не всі пішли у творчість

Багато українських зірок мають дорослих дітей. Хтось із них веде публічний спосіб життя, а хтось – закритий. В цій статті ми розповімо, який життєвий шлях обрали для себе спадкоємці знаменитостей.

Дуже часто діти зірок обирають для себе шлях батьків і теж йдуть у творчість. Втім, це не аксіома, буває і таке, що діти зірок свідомо обирають інший шлях і навпаки уникають публічності.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл

Старша донька Ольги Фреймут святкує день народження
Як виглядає і чим займається старша донька Ольги Фреймут 

Старшій доньці телеведучої Ольги Фреймут Златі вже 17 років. Дівчина виросла дуже яскравою, харизматичною і навіть провокаційною особистістю. Злата ще з дитинства сяє на телеекранах. Так, донька Фреймут брала участь у шоу “Танцюють всі” та “Розсміши коміка”.

Коли Злата почала дорослішати, вона почала змінюватися. З милої дівчинки вона перетворилася у провокаційного підлітка. У Інстаграмі дівчини безліч фото, де вона позує у коротких спідницях, топах з вирізами і яскравим макіяжем.

Злата Мітчелл
Як виглядає і чим займається старша донька Ольги Фреймут 

Вже 2 роки Злата навчається у школі-інтернаті в США. У який ВНЗ дівчина вступатиме, наразі невідомо. Ймовірно, Злата Мітчелл пов’яже своє життя із творчою професією.

Донька Олі Полякової Маша

Оля Полякова розповіла, які у неї стосунки зі старшою донькою
Як виглядає та чим займається старша донька Полякової

17-річна донька Олі Полякової Маша являється студенткою першого курсу престижного лондонського університету. Дівчина вирішила піти по стопах матері і теж стати співачкою. Маша в університеті вивчає саме музику.

Варто відзначити, що Маша Полякова зараз популярна не менш, ніж її зіркова мама. Проте цю популярність дівчина здобула не талантом, а провокативною поведінкою. Так, у Інстаграмі Маші багато дуже нескромних фото. Дівчина не соромиться виражатися лайкою і показувати дорослі стосунки з бойфрендом на камеру.

Катя Осадча і син Ілля

Як виглядає та чим займається старший син Каті Осадчої

Старшому сину Каті Осадчої Іллі вже 20 років. Хлопець зовсім не публічна особистість і навіть не веде соціальні мережі. Ілля закінчив престижну бізнес-школу у Києві і вже 2 роки опановує професію в сфері IT в одному з найкращих університетів Америки.

Ірина Білик і син Гліб

Старший син Ірини Білик вийшов з-під маминого контролю
Як виглядає та чим займається старший син Ірини Білик 

Старшому сину Ірини Білик Глібу вже 22 роки. Хлопець – дуже творча особистість, він займається музикою. Вже декілька років Гліб живе у цивільному шлюбі з дівчиною Алісою, втім офіційно одружуватися вони не планують, як і не планують народжувати дітей.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.