Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей: як зараз виглядають 6-річні двійнята

Відома українська акторка, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець являється матір'ю трьох дітей. Олена вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя з публікою і майже не показує в Мережі свого чоловіка та дітей.

Зірка студії “Квартал 95” вже 20 років щаслива у шлюбі з чоловіком на ім’я Сергій Кравець. Вони одружилися ще в студентські роки і дуже швидко стали батьками. У 2003 році у них народилася донька Марія.

Через деякий час Олена і Сергій вирішили стати батьками вдруге. Втім, доля їм не посміхнулася. Кравець двічі пережила викидень. Лише через багато років акторка про це зізналася в інтерв’ю. Жінка вважає, що причиною цьому був її шалений ритм життя.

Олена Кравець розповіла, що той період життя був для неї дуже складним, вона навіть зверталася до психотерапевта. У 2015 році акторка знову завагітніла. Олена зізнається, що довго не могла повірити в те, що носить під серцем двійнят – для неї це було справжнім дивом. У серпні 2016 року на світ з’явилися маленькі Катя та Ваня.

Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей
Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей

Олена Кравець оберігає своїх дітей від публічності і вкрай рідко показує їхні фото на публіку. Хоча в Мережі можна віднайти знімки двійнят. Катя і Ваня ростуть дуже активними діми і дуже схожі на свою зіркову маму.

Квартальная жена Зеленского Елена Кравец впервые за долгое время показала своих 6-летних двойняшек
Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей

Нагадаємо, у Олени Кравець є й старша донька Марія, якій зараз 19 років. Дівчина зараз являється студенткою київського вузу і вчиться по спеціальності “піар”. крім того, Марія професійно займається танцями.

Маша Кравець показала фото свого пресу
Як виглядає старша донька Олени Кравець

Маша Кравець – дуже самостійна дівчина. Вона почала жити окремо від батьків ще в 16 років. Дівчина з’їхала на орендовану квартиру, коли двійнятам виповнилось 3 роки і їм знадобилось більше простору. Тому Маша вирішила “звільнити” територію.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.