Чи спілкуються з колишнім колегою “кварталівці” Кошовий, Пікалов, Олена Кравець: нині він працює президентом

Багато років поспіль артисти студії "Квартал 95" виступали спочатку на теренах росії, потім перебралися в Україну. Звісно, дружили сім'ями і разом проводили не лише робочий, але й вільний час. Після обрання Володимира Зеленського Президентом ситуація кардинально змінилася.

Євген Кошовий

Звісно, журналістів, що спілкуються з теперішнім художнім керівником “Кварталу” конче цікавить, як Женя підтримує стосунки з найкращим другом. Лисий зізнався, що вони регулярно обмінюються СМСками і навіть з дружиною Ксюшею одного разу бачилися з Зеленським, але подробиць він не може сповістити.

Євген Кошовий був найкращим другом Володимира Зеленського

Кошовий певен, що через надмірну зайнятість Володимир спить не більше 20 хвилин, оскільки й раніше не був соньком – щоб відновити сили йому вистачало 4 годин.

Олена Кравець

Услід за своїм сценічним чоловіком пішла на іншу роботу і єдина жінка “Кварталу 95”, але про старих друзів не забула. Звісно, поспілкуватися особисто з першою особою країни їй в теперішній час не вдається.

Олена Кравець грала на сцені роль дружини Володимира Зеленського

Олена відправляє Володимиру текстові повідомлення, але не цікавиться в Президента, коли закінчиться війна. Віддає перевагу чомусь обнадійливому, щоб морально підтримати. Іноді Кравець відправляє куму меми про нього, на що він зазвичай відповідає смайликами. Багато хто звертається до знаменитості з проханням передати щось Зеленському, але ж вона бачить колегу виключно по телевізору, як і інші.

Олександр Пікалов

Спілкування з Зеленським для криворіжця було не завжди гладким. Вони часто сварилися через роботу. Одного разу навіть цілий рік не розмовляли. Пікалов був категорично проти політичної кар’єри товариша.

Олександр Пікалов частенько сварився з Володимиром Зеленським

Зараз вони теж практично не спілкуються, хоча на свята іноді зустрічаються. Нового номеру телефону Президента Пікалов не має. А от помічник очільника держави Сергій Шефір регулярно цікавиться контентом “кварталівців” і деякі сценки не радить випускати в ефір.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.