Зірка “Кріпосної” і “Холостячки” Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці: подратувала Еллерта

Українська актриса Ксенія Мішина показала підписникам в Мережі новий стильний образ з чоловічою сорочкою, але вона дісталась їй не від екс-коханого Олександра Еллерта.

Ксенія Мішина стала відомою, коли отримала роль в серіалі “Кріпосна”. Після виходу серіалу з нею в списку акторів зірку почали запрошувати в популярні телешоу, це вплинуло і на популярність Ксенії. Ставши героїнею реаліті “Холостячка”, блог актриси набрав велику кількість підписників, які слідкували за особистим життям знаменитості після фіналу. Вона вибрала в переможці гумориста Олександра Еллерта.

Пара виставляла багато фото і відео разом, навіть натякала на можливе весілля. Зіркова красуня по-справжньому закохалася в шоумена, вони відразу після закінчення проекту почали жити вдвох, але через рік Мішина і Еллерт розсталися.

Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці
Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці

Причину екс-холостячка довго не повідомляла, але зізнавалась, що в стосунках з Олександром було багато стресу, ревнощів і токсичності, тому вона вирішила остаточно піти від нього, але в той момент ще його кохала. Еллерт довго не втрачав надії все виправити і повернути кохану, однак вже після того, як вони на початку війни провели разом час, Ксенія різко заявила, щоб її більше не асоціювали з переможцем “Холостячки”, тому шансів на возз’єднання майже немає.

Еллерт зараз перебуває в США, а Мішина повернулась в Україну після зйомок в серіалі в Хорватії і приступила до роботи в новому телепроекті. Актриса виставила декілька нових кадрів за кулісами, поставши в них в модній картатій сорочці чоловічого крою.

Моя нова любов

, – описала Ксенія сорочку.

Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці
Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці

Модний образ Мішина завершила чорними легінсами і трендовими чоботами на масивній підошві. Зірка виглядає дуже стильно, такі поєднання дуже популярні серед стилістів в 2023 році.

Популярне

Схожі статті

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.