Історія знайомства Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути – жінки, яка народила йому двох дітей: це доля

Відомий український музикант Святослав Вакарчук, який є солістом групи "Океан Ельзи" після розлучення з Лялею Фонарьовою двічі став батьком. Це щастя йому подарувала нова кохана.

В раптове розлучення Святослава Вакарчука і Лялі Фонарьової фанати не хотіли вірити, тому що вони були разом багато років, не скандалили на публіці, здавались зразковою парою, яка викликала повагу. Все це перестало мати значення в 2021 році, коли Вакарчук заявив, що розлучається з дружиною.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Вони не коментували причини розлучення, але незабаром спливла інформація, що співаку народила дитину інша жінка. Це його первісток, у шлюбі з Фонарьовою Святослав виховував тільки пасербицю. В 2021 році у зірки народився син, а через рік вже під час війни на світ з’явилась дівчинка.

Нещодавно Вакарчук хизувався, що його син в свої рік і 8 місяців вже почав говорити:

Немає нічого кращого, ніж чути як твої діти починають говорити. Говорити рідною мовою! Це щастя!

, – поділився Святослав.

Обраницею Вакарчука стала співвласниця продакшену Radioaktive Film, з якими “Океан Ельзи” співпрацювали. Вони разом знімали кліп на пісню “Без тебе” та було ще декілька спільних робіт. Це зблизило майбутню пару, тому заради один одного музикант пішов від Лялі, а Яцута кинула свого чоловіка-режисера Дениса Соніна і дуже скоро вона завагітніла.

Історія знайомства Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути
Історія знайомства Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути

Артист намагався не розкривати факт розлучення і народження дитини, але Євгенія не приховувала вагітність та на останніх місяцях з’явилась з великим животом на кінофестивалі.

Чи збирається Вакарчук вести під вінець нову кохану – загадка, бо і з Фонарьовою він всі ці роки жив у цивільному шлюбі.

Нагадаємо, свого сина Святослав Вакарчук назвав в честь батька Іван, а донечці вони дали ім’я Соломія.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.