Квіткова похизувалася дорогим подарунком від чоловіка, який мітить на місце Добриніна: не довго була самотня

Відома блогерка та переможниця шоу "Холостяк 9" Даша Квіткова, яка нещодавно повідомила про розлучення зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним, вже хизується дороговартісними подарунками від нового залицяльника.

Даша Квіткова у своєму Інстаграм-блозі показала подарунок від нового залицяльника. Таємничий чоловік подарував блогерці MacBook, який до слова, коштує від 70 тисяч гривень. Даша зізналася, що просто при розмові з цим чоловіком обмовилася про те, що їй не вистачає нового гаджета і одразу отримала його в подарунок.

Дашу дуже вразив такий вчинок.

Я зловила себе на дуууже приємних відчуттях

, – написала блогерка.

Квіткова похизувалася дорогим подарунком від чоловіка, який мітить на місце Добриніна
Квіткова похизувалася дорогим подарунком від чоловіка, який мітить на місце Добриніна

Квіткова підкреслила, що подарунок їй зробив не її офіційний чоловік, а новий залицяльник.

Чоловік, мається на увазі, – людина чоловічої статі, не по штампу в паспорт

, – наголосила Даша.

Варто відзначити, що Даша Квіткова і Нікіта Добринін офіційно ще не розлучились. Подружжя вже декілька місяців живе окремо.

Нагадаємо, Даша Квіткова і Нікіта Добринін – були єдиною парою з шоу “Холостяк”, яким вдалося створити сім’ю після закінчення проєкту. У 2020 році вони офіційно одружилися. У 2021 – стали батьками хлопчика, якого назвали Лев.

Квіткова зізналась, що її син Лев дуже близький з татом
Квіткова і Добринін були разом 3 роки

Квіткова і Добринін до останнього розповідали про велике кохання один до одного і про те, що планують найближчим часом вагітність. Втім, все це виявилось лише грою на камеру. В інтерв’ю Маші Єфросиніній Квіткова зізналася, що негаразди в сім’ї у них тривають близько року. За словами Даші, вони з Нікітою довгий час намагалися зберегти стосунки, втім, їм це не вдалося. Ініціаторкою розриву стала саме Квіткова і зараз вона не розглядає можливості знову зійтися з чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.