Колишня учасниця Холостяка зізналася, чому боялася покинути проект

Вона розповіла, що під час проекту закохалася в Максима.

За підсумками десятого випуску  «Холостяка» шоу покинула Христина. Нещодавно вона провела ефір в Instagram, під час якого відповідала на питання підписників.

Дівчина зізналася, що за період перебування на проекті вона встигла закохатися. Наразі учасниця жалкує, що не змогла пояснити Максиму причини своєї поведінки. За словами Христини, у дитинстві її навчили, що любити можна лише за хороші слова та вчинки, тому вона завжди ретельно обмірковує перед тим, як щось сказати чи зробити.

«Коли я покидала проєкт, дуже звинувачила себе в тому, що не змогла пояснити Максимові свою поведінку. Звикла жити, не показуючи своїх емоцій. Звинувачувала себе в тому, що чоловік, в якого  закохана, прощається зі мною назавжди», – поділилася Христина.

Однак, як зазначила колишня учасниця, вона зробила висновки із ситуації і у майбутньому буде намагатися не повторювати помилок.

«Розумію, що можна було вчинити по-іншому, просто поговорити та пояснити все», – підсумувала Христина.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.