Чи були почуття між Кароль і Баланом, Вакарчуком і Мусієнко, Мішиною і Еллертом: фейкові романи зірок

Шанувальники щиро вірять у те, що показується з телеекрана. Щойно забачивши симпатію між зірками протилежної статі, починають будувати припущення про романтичні стосунки. А знаменитості всіляко використовують цю цікавість для здобуття ще більшої популярності. Саме так сталося з декотрими публічними романами, що на повірку завершилися пшиком.

Тіна Кароль і Дан Балан

Намагання розгадати, чи є “хімія” між двома зірковими тренерами у талант-шоу “Голос країни”, страшенно підвищило рейтинги програми. Тож продюсери всіляко підігрівали інтригу, змушуючи саму Тіну повірити в закоханість Балана, а Дану навіюючи думку, що він запав Кароль у серце.

Закоханість Тіни Кароль і Дана Балана виглядала дуже правдиво

Це спрацювало на всі 100%. Наївні глядачі і справді повірили у закоханість зірок, хоча ніхто не бачив їх разом, окрім як на зніманні “Голосу”. Приїзд із Кишинева майбутньої “свекрухи” Тіни теж виявився всього-на-всього спланованою акцією. З усім тим запущений фейк про роман українки і молдованина ще довго гуляв мережею, викликаючи незмінний ажіотаж й обростаючи все новими неправдивими подробицями.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

По завершенні першого сезону “Холостячки” глядачі надзвичайно раділи, що матір-одиначка врешті знайшла своє щастя. Тепер їй життя буде веселим, адже поруч завжди буде гуморист, що здобув перемогу в реаліті-шоу.

Фани Олександра Еллерта і Ксенії Мішиної довго не йняли віри, що роману немає

Та шоу закінчилося, і “закоханих” стали все рідше бачити разом. Підписники дивувалися, чому вони не викладають спільних світлин у мережі і не з’являються разом на світських заходах. Врешті втямили – стосунків більше немає. А чи були взагалі?

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Багато хто вважав, що розлучення лідера “Океану Ельзи” з Лялею Фонарьовою пов’язане з втручанням у особисте життя Святослава молодої співачки. 23-річна підопічна зіркового тренера по “Голосу країни” довго мовчала, тим самим підсилюючи цікавість.

Святослава Вакарчука і Віталіну Мусієнко підозрювали у романтичних стосунках

Врешті Віталіна не витримала і внесла ясність у це питання, сповістивши, що Вакарчук став для неї творчим батьком, а зовсім не коханим чоловіком. Перебіг подальших подій показав, що двох дітлахів музиканту народила зовсім інша жінка – Євгенія Яцута.

Популярне

Схожі статті

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу.