Привіт із 90-х: забута стрижка каскад повернеться в моду навесні 2023 – Нікітюк і Дорофєєва вже в тренді

Українські зірки слідують модним трендам. Співачка Надя Дорофєєва і телеведуча Леся Нікітюк зробили стрижку, яка повернеться в моду весною 2023.

Стрижка каскад була дуже модна в дев’яностих, її особливість в тому, що вона перетворює навіть тонке і рідке волосся в густу шевелюру. Ця зачіска багатошарова, пишна, ідеально підходить на будь-яку довжину. Правильно вибраний варіант каскаду може скорегувати риси обличчя, приховати недоліки і підкреслити переваги. Це класика. яка ніколи не виходить з моди.

Перукарі кажуть, що каскад – єдина стрижка, яка робить густе волосся більш слухняним і структурованим, а тонке – більш об’ємним і пишним. Це добре видно на прикладі відомих українських зірок, які слідкують за трендами.

Леся Нікітюк

Надя Дорофєєва і Леся Нікітюк носять стрижку каскад
Надя Дорофєєва і Леся Нікітюк носять стрижку каскад

Телеведуча Леся Нікітюк завжди бездоганна в кадрі завдяки роботі стилістів і візажистів. Нещодавно зірка Нового каналу зробила нову стрижку каскад з рівним чубчиком. Така варіація зачіски дуже модна весною 2023 року.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва і Леся Нікітюк носять стрижку каскад
Надя Дорофєєва і Леся Нікітюк носять стрижку каскад

Українська співачка Надя Дорофєєва часто експериментує із зачіскою та кольором волосся. Зараз зірка підтримала модні тренди, повернулась до натурального каштанового кольору і зробила каскад на велику довжину. Завдяки цьому її негусте волосся стало виглядати пишним і дуже гарно піддається різним укладкам для сценічних образів.

Стрижка артистки поєднана в двох техніках – каскад і драбинка, яка створює вау ефект. Майстер вистригає каскадні переходи по всій довжині, а драбинкою обробляє лише контур пасм.

На прикладі зіркових красунь видно, що каскад – універсальна стрижка і підходить до будь-якої зовнішності. Треба тільки правильно розставити акценти в залежності від овалу обличчя.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.