Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік: “Старість – не радість”

Зіркове подружжя Віктор Павлік і Катя Репяхова знову опинилися у центрі уваги. Дівчина у своєму блозі показала чергову витівку свого немолодого чоловіка.

Віктор Павлік і Катя Репяхова – одна з найбільш обговорюваних пар в українському шоу-бізнесі. Справа в тому, що четверта дружина артиста молодша за нього аж на 29 років. Крім того, заради неї Павлік покинув свою третю дружину Лору Созаєву.

Не дивно, що Катю зараз постійно хейтять у Мережі та звинувачують у меркантильних намірах і в тому, що вона вийшла заміж “за діда”.

Незважаючи на критику у свій бік, Катя Репяхова активно веде свій Інстаграм-блог, де відверто розповідає про подружнє життя з Віктором Павліком, показує свої материнські будні та інше.

Так, нещодавно Катя показала, що накоїв її зірковий чоловік.

Віктор таке вичудив в Буковелі. Спочатку не хотіла вам взагалі розповідати. Те, що він зробив, дівчата якщо би бачили – бігли подалі

, – заінтригувала Катя.

Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік
Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік

Дівчина розповіла, що Віктор Павлік випадково поголив собі брови. Дівчина наголосила, що він просто недобачив та переплутав насадки на бритву, тож тепер залишився без брів.

Старість – не радість

, – підсумувала Репяхова.

Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік
Катя Репяхова показала чергову витівку Віктора Павліка і поскаржилася на його вік

Судячи з реакції Віктора Павліка, його самого геть не бентежить відсутність брів.

Нагадаємо, Катя Репяхова неодноразово відповідала на питання з приводу різниці у віці з чоловіком. Дівчина запевняє, що її зовсім не бентежить те, що Павлік набагато старший від неї. Крім того, дівчина вже встигла розвіяти чутки про те, що вона з Павліком лише через гроші. Катя запевняє, що заробляє більше за свого чоловіка. Репяхова має дохід від свого блогу, вона являється концертним директором свого чоловіка та відкрила власний інтернет-магазин дитячого одягу.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.