Як виглядала теща Максима Галкіна: Алла Пугачова не встигла познайомити маму з молодим зятем

Алла Пугачова – це не просто відома співачка, а легенда вітчизняної естради. Хто та жінка, яка народила і змогла виховати майбутню зірку – дивіться далі в матеріалі.

Зінаїда Архипівна – так звали маму Примадонни. Жінка за освітою була педагогом, але під час Другої світової війни вона пішла на фронт. Саме там вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Борисом Михайловичем. З війни чоловік повернувся інвалідом: він отримав серйозну травму ока. Втім, це не завадило коханню – Зінаїда і Борис одружилися. Результатом їхнього кохання стало троє дітей. Перший хлопчик Геннадій помер через кілька місяців після народження. Потім на світ з’явилася Алла, а ще через рік – син Євген.

Як виглядала мама Алли Пугачової і теща Галкіна
Як виглядала мама Алли Пугачової і теща Галкіна

Можна сміливо сказати, що саме завдяки матері Алла Борисівна пов’язала своє життя з музикою. Зінаїда хотіла аби її донька стала великою піаністкою, тож ще в ранньому дитинстві віддала її у музичну школу. Маленьку Аллу буквально змушували займатися по декілька годин на день музикою.

У музичній школі педагоги відмітили неймовірний музичний слух у Алли і наголошували, що вона має займатися в житті саме музикою.

Маленька Алла Пугачова з братом і мамою
Маленька Алла Пугачова з братом і мамою

Варто відзначити, що Зінаїда Архипівна допомагала своїй доньці, коли вона була вже дорослою. Так, жінка дуже допомагала Аллі Борисівній з вихованням її доньки Христини. Як відомо, шлюб Пугачової з Орбакасом дуже швидко розпався. Їхня спільна донька Христина залишилася жити з мамою. Втім, Алла Борисівна будувала свою кар’єру, їздила по гастролям і не мала часу бути з донькою. Тож її вихованням займалася бабуся Зіна.

Пугачева и ее мама Зинаида Одегова
Алла Пугачова з мамою Зінаїдою

До знайомства з нинішнім коханням Пугачової, гумористом Максимом Галкіним, як і з молодшими онуками Лізою та Гаррі Зінаїда Архипівна не дожила. Жінка померла у 1986 році від хвороби серця. Тоді їй було всього 64 роки.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.