Фіналісти “Холостячки” Свечкоренко і Хветкевич заручилися з новими коханими: Злата Огнєвіч привітала колишніх

В українському реаліті-шоу "Холостячка" ще ні одна з головних героїнь не залишилася з переможцем, але інші фіналісти час не гаять та готуються одружуватись з новими коханими.

В першому сезоні шоу “Холостячка” Ксенія Мішина обрала гумориста Олександра Еллерта, з яким після року відносин розійшлася і тепер просить більше не згадувати її в контексті колишнього. В другому сезоні співачка Злата Огнєвіч залишилась з розбитим серцем ще до виходу фінального випуску на екрани, тому що переможець Андрій Задворний її кинув через півтора місяці стосунків.

Сам Андрій вже знайшов нову кохану, 19-річну українську модель, але його товариші по проекту значного його обігнали і вже заручились зі своїми другими половинками.

Андрій Задворний зустрічається з 19-річною моделлю
Андрій Задворний зустрічається з 19-річною моделлю

Психолог і блогер Роман Свечкоренко, який під час зйомок був одним з фаворитів Злати Огнєвіч, восени 2022 року зробив пропозицію руки і серця новій обраниці, блогерці Валерії Чернецькій. Дівчина сказала “Так” і носить на пальці каблучку, яку Роман подарував їй на заручини. Навіть Огнєвіч привітала колишнього коханця з важливою подією, написавши парі “Вітаю, котики”.

Фіналіст Холостячки Свечкоренко одружується
Фіналіст Холостячки Свечкоренко одружується

Фрідайвер і бізнесмен Андрій Хветкевич став найбільшим здивуванням для глядачів, тому що після завершення своєї участі в “Холостячці” через деякий час зробив зізнання, що він кохає людей обох статей і зараз в стосунках з колумбійцем Філіпе. Виявилось, що вони довго зустрічались, але Андрій боявся розкрити правду про орієнтацію і через це Філіпе від нього пішов. Після невдачі зі Златою Хветкевич збагнув, що справжні почуття треба берегти і запропонував екс-коханому одружитись із ним.

Андрій Хветкевич одружується з чоловіком
Андрій Хветкевич одружується з чоловіком

Закохані готуються до розкішного весілля, на яке запросили Огнєвіч. Вона підтримала Андрія та із задоволенням прийняла запрошення на свято кохання.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.