Чому Юлія Висоцька згадує тільки про сина Петра Кончаловського: донька Маша пережила 9 років коми

Історія Маші Кончаловської колись сколихнула весь світ. Зараз стан здоров'я дівчини, яка вже 9 років знаходиться у стані комі, нікому не відомий, адже її батьки тримають це у таємниці.

Маша Кончаловська – донька відомої російської акторки Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського. Дівчина, якій пощасливилось народитися у зірковій сім’ї, з раннього дитинства почала зніматися у кіно. Так, Маша зіграла 2 ролі у фільмах свого батька, а також регулярно з’являлася у кулінарному шоу своєї мами “Їмо вдома”. Дівчинці пророкували велике майбутнє, але доля розпорядилася по-іншому.

Дети Андрея Кончаловского и Юлии Высоцкой
Маша Кончаловська з братом Петром у програмі Їмо вдома

12 жовтня 2013 року сім’я Кончаловських перебувала на відпочинку у Франції. В той день Юлія Висоцька з чоловіком Андрієм Кончаловським та з донькою Машею і сином Петром потрапили у серйозну автомобільну аварію. Найбільше постраждала саме Марія, якій було 13 років. Дівчинка отримала серйозну травму голови. Її ввели в стан медикаментозної коми, як тільки вона була доставлена до лікарні.

Семья режиссера Андрея Кончаловского
Сім’я Кончаловських

Певний час Маша Кончаловська знаходилася у французскій лікарні, її стан не покращувався. Через деякий час дівчину транспортували в приватну клітніку в підмосков’ї. Там лікарі продовжили підтримувати життя дівчини за допомогою апаратів. Вже 9 років Маша Кончаловська знаходиться у стані коми, а її шанси на здорове життя з кожним днем тануть. Втім, її батьки Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський вірять в диво і в те, що їхня донечка колись прокинеться.

Маша Кончаловская - як вона себе почуває?
Що відомо про Машу Кончаловську

Варто відзначити, що після аварії Висоцька і Кончаловський прийняли рішення не висвітлювати цю подію на публіку. Вони навідріз відмовляються коментувати стан здоров’я своєї доньки і говорити про неї бодай щось.

Лише один раз Андрій Кончаловський дозволив собі заговорити про доньку. В одному з  інтерв’ю він зізнався, що мріє дожити до того дня, коли побачить свою доньку здоровою.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.