Донька Олі Полякової відсвяткувала 18-річчя в нічному Парижі: вечеря з хлопцем і поцілунки під Ейфелевою вежею

Старша дочка головної Суперблондинки України Олі Полякової Маша Полякова 2 березня відсвяткувала своє 18-річчя. Цей день вона провела в Парижі з бойфрендом.

Ольга Полякова в шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським народила двох дітей. Зараз спадкоємиці співачки навчаються за кордоном – старша у профільному музичному вузі, а молодша вчиться в школі-інтернаті. Зірка зізнавалась, що не хотіла так рано відправляти Алісу за кордон, тому що вона дуже домашня дівчинка, однак війна перевернула їх життя з ніг на голову. Полякова вирішила, що зараз дітям безпечніше знаходитись не вдома.

Донька Олі Полякової відсвяткувала 18-річчя в нічному Парижі
Донька Олі Полякової відсвяткувала 18-річчя в нічному Парижі

Для молодшої Аліси це було важче, ніж для старшої Марії. Вона мріяла вчитись на музичному факультеті і вступила до престижного університету BMus в Лондоні. Маша вже освоїлась в гуртожитку і відновила ведення свого Інстаграм-блогу, який налічує десятки тисяч підписників.

2 березня Маші Поляковій виповнилось 18 років. День свого повноліття зіркова спадкоємиця провела в Парижі вдвох з коханим хлопцем. Вони повечеряли в ресторані з видом на Ейфелеву вежу, а потім цілувались прямо під нею.

Донька Олі Полякової відсвяткувала 18-річчя в нічному Парижі
Донька Олі Полякової відсвяткувала 18-річчя в нічному Парижі

В Мережі донька Олі Полякової показала кадри з дня народження і поділилась враженнями. Дівчина не змогла оминути тему війни, тому що вона перевернула її світ:

Я ніколи не думала, що буду святкувати своє свято без батьків, не вдома, не в своїй країні, але це так, ніколи не думала, що буду так сумувати за будинком, за своєю батьківщиною

, – поділилася Маша та зізналась, що її бажання – це перемога.

Донька Олі Полякової відсвяткувала 18-річчя в нічному Парижі
Донька Олі Полякової відсвяткувала 18-річчя в нічному Парижі

Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським вітали свою іменинницю по відеозв’язку, тому що вони зараз знаходяться в Києві. Суперблондинка пишається дочкою і завжди її захищає від хейтерів, які регулярно критикують дівчину.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.