Олександр Цекало не хоче знайомити рідного брата з четвертою дружиною: Віктор бачився лише з сестрою Брежнєвої

Олександр Цекало вчетверте одружився ще 4 роки тому, але й досі не зголосився познайомити рідного брата Віктора зі своєю обраницею Дариною Ервін. Виходить, що брати не бачилися вже кілька років поспіль.

Востаннє Олександр з Віктором бачилися в Італії, коли Цекало-молодший ще був одружений з Вікторією Галушкою, сестрою Віри Брежнєвої. Тоді відзначали день народження сина продюсера Мишка. Нічого не передвіщало близького розлучення. Олександр і Вікторія виглядали щасливими. Принаймні гість не помітив жодних ознак зламу в стосунках пари.

Віктор Цекало нині мешкає у москві, але практично не бачиться з братом, який переселився за кордон

Нову дружину родича Віктор поки ще не бачив. Коли розмовляли з Сашком телефоном, той відгукувався про благовірну дуже схвально. З Лолітою Сашко прожив 12 років, з Вікторією – 10. З Дариною побрався 2019-го, тож у Віктора ще буде час побачити невістку, допоки Цекало не знайде собі чергову забаву.

Четверту дружину Олександра Цекала брат бачив лише на фото

Дивно чути подібне, адже рідні брати довго мешкали в одному місті – москві. Саме Олександр, що першим пробився на російський зірковий олімп, перетягнув згодом туди і родича з Києва. Всіляко допомагав з роботою. Віктор навіть мешкав якийсь час у нього вдома, знімаючись у картинах, які продюсував Цекало. Звісно, доводилося проходити кастинги на рівні з іншими акторами. Та не віриться, щоб впливовий родич не замовив слово за рідню. Віктор мешкає в російській столиці вже 6 років.

Цекало зняв кохану в кіно

Кар’єра Віктора Цекало склалася не так вдало, як у меншого брата. У 90-их роках йому навіть довелося деякий час підробляти в кіоску продавцем. Власник ставився до працівника з повагою, адже його на той час уже крутили по телевізору. А актор дуже переживав, щоб його не побачили колеги з театру.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.