Що така красуня в ньому знайшла? Оля Полякова показала свого старого і багатого чоловіка (ФОТО)

Відома українська співачка Оля Полякова офіційно заміжня вже майже 20 років. Втім, більшість прихильників співачки навіть не знають, як виглядає її чоловік і чим він займається.

Оля Полякова могла і не стати відомою співачкою, якби не її чоловік-мільйонер Вадим Буряковський. Саме він декілька років підряд вкладав нечувані гроші у свою дружину, аж поки їй не вдалося пробитися в шоу-бізнес.

Познайомились Оля і Вадим на закритій вечірці. Тоді Полякова була молодою співачкою-початківцем, про яку ще ніхто не знав. Майбутня зірка співала на корпоративі, а Вадим був одним із гостей. Між ними одразу промайнула іскра і Оля кинула око на заможного бізнесмена. Тоді Полякову не зупинило те, що Вадим одружений і старший від неї на 15 років. Деякий час Оля буда у статусі коханки, але коли вона завагітніла, Вадим розлучився зі своєю першою дружиною і одружився на Поляковій. Згодом у них народилася донька Маша, а ще через 7 років народилася донька Аліса.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Оля Полякова показала свого старого і багатого чоловіка

Полякова не приховує, що чоловік-мільйонер ні в чому їй не відмовляв і з легкістю тратив на неї мільйони. Вадим Буряковський вклав у дружину немаленькі гроші, аж поки вона не потрапила в шоу-бізнес і не почала сама заробляти на концертах.

Оля Полякова не приховує, в якийсь момент вони з чоловіком помінялись місцями. Через економічну кризу Вадим втратив значну частину свого доходу, тож зараз Полякова заробляє більше свого чоловіка і в більшій мірі утримує сім’ю.

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Оля Полякова показала свого старого і багатого чоловіка

Варто відзначити, що Вадим Буряковський уникає публічності. За майже 20 років шлюбу з зіркою він жодного разу не з’явився з нею на світських тусовках і не фотографується для соціальних мереж дружини.

До слова, не так давно в Мережі ходили чутки, що Полякова розлучається з чоловіком. Їх спровокувала сама співачка, коли в Ютуб-програмі “Дорослі дівчата” зізналася, що вже давно не спить з чоловіком в одному ліжку і не розлучається з ним, бо не хоче ділити майно. Втім, згодом сама Полякова спростувала ці чутки і запевнила, що кохає чоловіка і не має наміру від нього йти.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.