Наталія Могилевська похизувалася подарунком від немолодого коханого на 8 березня: “Як приємно”

8 березня чоловіки задарювали своїх коханих жінок подарунками і букетами квітів. Відома українська співачка Наталія Могилевська теж не залишилася без уваги свого коханого чоловіка.

Наталія Могилевська, яка не так давно зізналася, що має коханого чоловіка, похвалилася подарунком на 8 березня в своєму Інстаграм-блозі. Так, Наталія оприлюднила фото з розкішного готелю в центрі Києва, вигляд з якого відкривається на Софіївський собор. Співачка позувала у халаті з розкішним букетом троянд. Схоже, її коханий чоловік влаштував для неї справжній сюрприз, але артистка не вдавалася у подробиці. Наталія лише зізналася, що їй дуже приємно відчувати себе жінкою.

Наталія Могилевська похизувалася подарунком від немолодого коханого на 8 березня
Наталія Могилевська похизувалася подарунком від немолодого коханого на 8 березня

День закінчується приємними сюрпризами. Як приємно почуватися жінкою…

, – підписала фото Наталія Могилевська.

Що відомо про нового бойфренда Могилевської

Співачка поки що приховує свого коханого, але вже неодноразово розповідала про нього в інтерв’ю. Так, за словами Наталії, її коханий старший за неї. Він родом з України, але багато років прожив в США, де будував бізнес. Після початку повномасштабної війни в Україні, чоловік повернувся на Батьківщину і почав волонтерити. Так трапилось, що вони з Могилевською волонтерили в одній команді, так вони і зблизились. Співачка зізнається, що зараз вона закохана і дуже щаслива. В недавньому інтерв’ю Соломії Вітвіцькій Могилевська Могилевська розсекретила ім’я свого коханого. Виявляється, його звати Валентин. Також співачка розповіла, що наразі живе разом з коханим в одній квартирі. Також Могилевська з захопленням розповіла, що її Валентин – дуже мужній чоловік, її захисник.

Ми бували в таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну.

, – зізнається Могилевська.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.