Коса до пояса, вінок із соняхів: Максим Галкін показав, як виросла 9-річна Ліза – копія Алли Пугачової

Відомий гуморист Максим Галкін зараз живе зі своєю зірковою сім'єю в Ізраїлі. У них з Аллою Пугачовою підростають двійнята Ліза і Гаррі. Дівчинка просто захоплює красою.

Максим Галкін давно в шлюбі з Примадонною Аллою Пугачовою. У них в 2013 році від сурогатної матері народились двійнята, Ліза і Гаррі. Зіркова сім’я до 2022 року жила в п’ятиповерховому замку в підмосков’ї. У них було все, про що можна тільки мріяти, але після подій 24 лютого Максим не зміг проковтнути свою позицію і яскраво висловився на підтримку України, через що поплатився. Родина була змушена емігрувати. Тепер вони живуть в Ізраїлі і вже отримали там громадянство.

Максим Галкін показав, як виросла 9-річна Ліза – копія Алли Пугачової
Максим Галкін показав, як виросла 9-річна Ліза – копія Алли Пугачової

Раніше Галкін часто ділився сімейними фото і відео в Мережі, однак тепер через велику кількість хейту зі сторони росіян робить це набагато рідше. На весняне свято артист зробив виняток в показав 8 березня донечку Лізу.

На знімку помітно, як сильно виросла спадкоємиця, від крихітки вже нічого немає – тепер це доросла дівчинка з косою по пояс і чарівною посмішкою Алли Борисівни. Красуня позувала в білій сорочці, спідниці з ромашками і віночком із соняхів.

Зі святом вас, дорогі жінки! Любові і гармонії!

– побажав Максим Галкін фанаткам.

Підписники у захваті від зовнішності молодшої дочки Алли Пугачової:

  • “Ваша Ліза – нереальна красуня, як і її мама”;
  • “Копія мами в профіль”;
  • “Ваша донька у віночку наче україночка. Вона як сонечко у заквітченому віночку з соняшникових квіток”;
  • “Як Ліза стає подібна на Аллу молоду!”;
  • “Яка красунечка”;
  • “Справжня україночка”.

Братик Лізи Гаррі також виріс і все більше нагадує тата Максима Галкіна. Діти Примадонни і гумориста ростуть дуже освіченими, скромними і вихованими, не хизуються багатствами та показують приклад хорошого виховання від зіркових батьків для інших знаменитостей, які виховують своїх спадкоємців розбалуваними.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.