Володимир Дантес вперше після зради Дорофєєвої зізнався, що насправді відчуває: “Хочеться прокричатися”

Володимир Дантес рідко говорить про свої реально почуття. Зазвичай він віджартовується. Втім, нещодавно артист вирішив бути відвертим зі своїми прихильниками.

Володимир Дантес довго носив звання “чоловіка Наді Дорофєєвої”. І хоча він сам досить популярний співак, він завжди був у тіні своєї вже екс-дружини. Артист рідко був відвертим зі своїми прихильниками. Навіть після того, як Дорофєєва зрадила йому з найкращим другом і покинула його, Дантес жартував на цю тему і жодного разу не розповів про те, що дійсно відчуває.

Якою мовою спілкується в побуті Дантес
Володимир Дантес вперше після зради Дорофєєвої зізнався, що насправді відчуває

Втім, нещодавно співак вирішив відверто розповісти прихильникам про свої відчуття. Артист, які і всі інші українці, важко переносить події, які зараз відбуваються в Україні. Дантес зізнався, що іноді йому хочеться кричати і ридати.

Хочеться бути сильним, хочеться писати мотивуючі пости.

Але я не залізний. Розумію, що адекватніше –прийняти все що відбувається.

Один раз і назавжди. Сісти так і прокричатися нормально, ридати.

Так і зробив. Стало легше.

, – написав в своєму Інстаграм-блозі Володимир Дантес.

Підписники артиста подякували йому в коментарях за щирість і підтримали його.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Дякую, що пишете про це”;
  • “Цікаво те, що наша сила в правді і сміливості не приховувати свої емоції та почуття.Тільки сміливі люди показують свої емоції даруючи їх розсуд оточуючим”;
  • “Вова, ти такий молодець!!! Я пишаюся тобою і всім тим, що ти робиш “;
  • “Щиро і так близько кожному”.

Нагадаємо, в березні 2022 року Володимир Дантес і Надя Дорофєєва повідомили про розлучення після 7 років шлюбу. Пара намагалася приховати причину розбрату, втім зовсім скоро стало відомо, що Надя Дорофєєва пішла від чоловіка до їхнього спільного друга Михайла Кацуріна. Варто відзначити, що і Дантес довго самотнім не був. Зараз чоловік будує стосунки з колишньою дружиною того самого Міши Кацуріна.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.