Леді у французькому береті: молода дружина Віктора Павліка підняла светр і показала, що під ним (ФОТО)

Українська блогерка і дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова показала підписникам цікаве фото в модному образі.

Катя Репяхова в шлюбі з Віктором Павліком почала активно розвивати свій Інстаграм-блог, в якому побільшало підписників, тому що багатьом цікаво, як живуть зірки. Для дівчини це перший шлюб, а співак вже вчетверте намагається створити міцну сім’ю.

Катерина дуже активна в Мережі і знає, як працювати з аудиторією. Нещодавно вона створила додаткову сторінку, на якій займається благодійними справами. Репяхова розпродає речі зі свого гардеробу та перераховує гроші для тварин з притулків. Все, що блогерка пропонує купити вона міряє і показує підписникам.

Один з найцікавіших образів – джинси, светр з сорочкою і французький берет. Демонструючи його, Катя засвітила свій живіт, піднявши светр, а також розсекретила свої параметри фігури – у неї зріст 170 сантиметрів, а обхват стегон 90 сантиметрів. Здебільшого Репяхова носить розмір М.

Молода дружина Віктора Павліка підняла светр і показала, що під ним
Молода дружина Віктора Павліка підняла светр і показала, що під ним

Нещодавно дружина Віктора Павліка також продала свій автомобіль та зізналась, що це було для неї емоційно важко, тому що вона багато їздить за кермом і з цією машиною пов’язано багато чудових спогадів. Але скоро Репяхова отримає нове авто, на яке частково довелось взяти кредит.

Нагадаємо, Віктор Павлік закохався в Катю, будучи одруженим з третьою дружиною Лорою Созаєвою. Їх відносини були далекі від ідеальних, а нові почуття вдихнули в нього нове життя.

Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів
Молода дружина Віктора Павліка підняла светр і показала, що під ним

Після розлучення артист одружився на Репяховій, через рік після цього у зіркової пари з’явився синочок Михасик. Материнство надихнуло Катерину створити власний бренд дитячого одягу, який став ще одним джерелом доходів і їх сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.