Лобода привітала маму з днем народження і показала рідкісні спільні фото: ось в кого вона така красуня

Українська співачка Світлана Лобода привітала свою маму Наталію з днем народження і показала спільні фото. 66-річна іменинниця має чудовий вигляд!

Світлана Лобода неохоче ділиться зі своїми прихильниками особистим життям, тож в її соціальних мережах практично немає спільних фото з дітьми та іншими родичами. Втім, на цей раз артистка вирішила оприлюднити ряд сімейних фотографій. Так, у день народження її мами Наталії, 12 березня, Лобода поділилася спільними фото з іменинницею у своєму Інстаграм-блозі і написала теплі слова привітання.

Моя кохана мамочко, з днем твого народження. Люблю тебе.

Нашла зі старих архівів красиве фото.. скільки всього було … і обов’язково ще буде

, – написала Лобода, опублікувавши фото з мамою та донечками.

У своїх Інстаграм-сторіс Лобода поділилася ще рядом знімків.

Лобода привітала маму з днем народження і показала рідкісні спільні фото
Лобода привітала маму з днем народження і показала рідкісні спільні фото

Користувачі Мережі долучилися до привітань в коментарях:

  • “З днем народження дорогу Наталію Василівну. Дякуємо за Світлану”;
  • “З днем народження! Всіх благ”;
  • “Вітаю вашу маму, Світлано. Довгих літ життя”;
  • “З днем народження іменницю. Вона у вас чудова”;
  • “Вітання іменинниці!! Многії літа”.

Нагадаємо, Світлана Лобода, яка з 2014 року жила і працювала в росії, після початку повномасштабної війни в Україні покинула країну-агресорку і виступила проти війни. Співачка за останній рік вагомо допомогла постраждалим у війні українцям власними фінансами. Також співачка встигла випустити 2 пісні українською мовою, одна з яких – звернення до росіян, які прийшли на українську землю. Світлана запевняє, що жалкує про те, що останні роки жила в росії і зізнається, що просто не вникала в ситуацію, яка 8 років тривала на Донбасі. Проте після повномасштабного вторгнення росії на територію України, Лобода зрозуміла, що більше не має права залишатися в країні-агресорці.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.