Не Султан Сулейман: з яким актором Мер’єм Узерлі закрутила роман на зйомках “Величного століття”

Турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі отримала славу, зігравши роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття". На зйомках зірка закрутила роман з колегою.

Турецький серіал “Величне століття” став дуже популярним в багатьох країнах. Його сюжет розповідає про реальні події та життя Османської імперії в період правління султана Сулеймана Величного, а також його відносини зі слов’янською рабою Олександрою.

З ким Мер'єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття
З ким Мер’єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття

Як виявилось, на зйомках “Величного століття” не обійшлося без реальних історій кохання. Актори Мер’єм Узерлі і Озан Гювен закрутили роман, чим дуже здивували колег по цеху. Для глядачів це також було повною несподіванкою, тому що більш логічним для Хюррем було закохатись в актора, який зіграв султана Сулеймана, адже по сценарію у них було багато любовних сцен, але її серце вибрало Рустем-паша.

Озан Гювен в ролі Рустем-паша
Озан Гювен в ролі Рустем-паша

В інтерв’ю Озан Гювен зізнавався, що краса Узерлі підкорила його одразу, вони зустрічались з 2014 по 2015 рік. Їх любов знайшла відображення в кіно – пізніше зіркова пара зіграла головні ролі подружжя в фільмі “Материнська рана”. Мер’єм завжди відгукувалася про Озана в найкращому ключі і дякувала за підтримку у важкий період її життя. Не зважаючи на розставання, колишні залишились найкращими друзями.

З ким Мер'єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття
З ким Мер’єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття

Нагадаємо, у Мер’єм Узерлі є двоє дітей. В 2014 році вона народила дочку від турецького бізнесмена Джана Атеша, з яким розсталась з гучним скандалом, знаходячись на четвертому місяці вагітності. В 2021 році Хюррем Султан стала мамою вдруге. Вона народила дівчинку, її батька, американського бізнесмена, актриса приховувала від публіки, а згодом Мер’єм повідомила, що розійшлась з батьком молодшої доньки після двох років відносин. Всі романи Узерлі були нетривалими і не довели до заміжжя.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.