На кого вчиться 20-річний син Каті Осадчої за майже мільйон гривень на рік: здобуває топову освіту в США

Старший син Каті Осадчої Ілля вже 2 роки вчиться в одному з найпрестижніших університетів світу. Ким стане хлопець після закінчення навчання і хто платить за його освіту – далі в матеріалі.

Про те, що у відомої української телеведучої Каті Осадчої є 20-річний син знають не всі. Хлопець уникає публічності і жодного разу не бував з зірковою мамою на світських заходах. Ба більше, хлопець навіть не веде соціальні Мережі.

Осадча народила Іллю, коли їй було всього 19 років. На той момент Катя була заміжня з політиком Олегом Поліщуком, який старший за неї на 15 років. Цей шлюб довго не протримався. Вже через 3 роки подружжя розійшлося. Осадча не приховує, що причиною розбрату стала різниця у віці. Її чоловік хотів сімейного затишку і дружину-домогосподарку, а ось молода Катя не могла сидіти вдома.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Хоч перший шлюб Осадчої був не зовсім вдалим, все ж у ньому вона стала мамою.

Зараз первістку телеведучої Іллі 20 років. Хлопець навчався у одній із найкращих приватних шкіл Києва, де навчання проходить англійською школою. Після закінчення середньої школи у 2021 році Ілля став студентом університету Меріленду в США.

Катя Осадча з сином Іллею
На кого вчиться 20-річний син Каті Осадчої за майже мільйон гривень на рік

Цей навчальний заклад входить у список одних із найкращих і найпрестижніших у світі. В університеті Меріленду навчалося багато видатних осіб, зокрема лауреати Нобелівської премії Чарльз Фефферман, Раймонд Девіс (молодший) та інші.

Син Каті Осадчої обрав для себе зовсім не творчу професію. Хлопець опановує IT-сферу. Звісно, навчання у престижному ВНЗ не дешеве. В середньому рік навчання тут коштує 20-25 тисяч доларів.

Оплатити дороговартісне навчання сина Каті Осадчій допомагає батько Іллі Олег Поліщук. Чоловік завжди брав участь у вихованні сина та фінансово його підтримував.

Варто відзначити, що Катя Осадча запевняє, що її син має намір повернутися в Україну після навчання в США. Хлопець хоче використати знання отримані за кордоном на благо своєї Батьківщини.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.