Парфумів і туфель більше ніж у Лорак: наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей

Наречена екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу показала гардеробну кімнату в будинку, в якому живе разом з коханим. Це справжня мрія модниці.

Молода наречена турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія насолоджується відносинами і життям з коханим чоловіком, який раніше був одружений на співачці Ані Лорак. Закохані живуть в Києві у заміському будинку, Мурат часто балує Лілію своїми кулінарними шедеврами, він любить готувати, дарує їй коштовності, квіти і подорожі.

Дівчина відповідає статусу свого обранця і ретельно слідкує за своєю зовнішністю та стилем. В своєму Інстаграм-блозі Лілія показала фото з гардеробної кімнати. У неї просто купа різних парфумів, туфель і одягу, який видно в кадрі.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей

Наречена Мурата позувала в спортивному костюмі зі вкороченим худі, яке підкреслило її струнку талію. Лілія може похвалитись ідеальною фігурою навіть без використання фільтрів і фотошопу на знімках.

Нагадаємо, турецький бізнесмен давно забув свою колишню дружину Ані Лорак і зав’язав нові щасливі стосунки з молодою візажисткою. В 2021 році він зробив пропозицію руки та серця Лілії і вже готується одружитись вдруге. Від шлюбу зі співачкою у Мурата Налчаджиоглу є дочка Софія, вона живе з матір’ю. Також чоловік став батьком для падчерки Олександри.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей

В Мережі активно обговорюють пару Лілії і Мурата. Вони отримують багато компліментів і побажань щасливого подружнього життя, але є ті, хто не вірить, що це надовго через минулий досвід чоловіка. Ані Лорак подала на розлучення з ним після того як дізналась, що він їй зраджував, тому хейтери впевнені, що невдовзі Лілія повторить долю артистки і Мурат знайде собі інше захоплення. Однак пара щаслива разом і не перестає ділитись своїм щастям з публікою.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.