“Думками і серцем тут”: Синельников виправдав Жанну Бадоєву, яка мовчить як і Регіна Тодоренко

Продюсер і ведучий тревел-шоу "Орел і Решка" Євген Синельников в новому інтерв'ю висловився щодо мовчання своєї екс-колеги Жанни Бадоєвої. Зірка народилась в Україні, живе за кордоном, але мовчить про війну.

Євген Синельников дав інтерв’ю в шоу “Зірковий шлях” і висловився щодо ситуації із Жанною Бадоєвою, яка досі мовчить та продовжує співпрацювати з російським телеканалом. Вона знімає авторське шоу “Життя інших” для Першого каналу, хоча з 2013 року разом з дітьми живе в Італії, де вийшла заміж за бізнесмена Василя Мельничишина.

Знаючи Жанну, вона думками і серцем тут. Можливо так склалися обставини, що вона не може закінчити той контракт або не може щось говорити, але… Не знаю навіть як сказати… Я акцентую свою увагу, своє життя на людях, які зараз роблять, допомагають, сприяють цій державі. Ті, хто цього не робить – мені не цікаво дізнаватись, чому так, чому ти мовчиш

, – відповів Євген.

Синельников виправдав Жанну Бадоєву, яка мовчить як і Регіна Тодоренко
Синельников виправдав Жанну Бадоєву, яка мовчить як і Регіна Тодоренко

Він зізнався, що на самому початку намагався зв’язатись зі знайомими з росії, дізнатись, чому вони мовчать, але це було безрезультатно:

Коли я побачив, що вона прочитала моє повідомлення і після цього виклала рекламу “чіпсіков” чи щось таке, я зрозумів, що не варто витрачати свою енергію

Ймовірно, він мав на увазі спробу зв’язатись з Настею Івлєєвою, екс-ведучою шоу “Орел та решка”, яка здобула шалену популярність і стала однією з найвідоміших російських блогерів та телеведучих.

Настя Івлеева заработае не один мільйон на зйомках тревел-шоу
Настя Івлєєва мовчить про війну в Україні

Синельников також не вважає, що уваги варта одеситка Регіна Тодоренко. Зірка нині продовжує кар’єру на російському телебаченні, живе у москві та жодним чином не згадує про те, що відбувається на її батьківщині, де залишились її батьки.

Тодоренко розповіла про наслідки носіння брекетів
Тодоренко мовчить про війну в Україні

Леся Нікітюк, Андрій Бєдняков, Антон Птушкін і сам Євген Синельников показали себе з діаметрально протилежної сторони і всіма силами допомагають Україні, поки їх колеги по програмі про подорожі боягузливо відмовчуються.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.