Еталон української краси: ви ахнете, побачивши маму Ольги і Наталії Сумських в молодості (ФОТО)

Ганна Сумська – українська акторка, заслужена артистка УРСР і мама відомих актрис Ольги і Наталії Сумських. Жінка пішла з життя в лютому 2022 році, але назавжди залишиться у пам'яті українців.

Ганна Сумська (до заміжжя Опанасенко) народилася 15 жовтня 1933 року у селі Катюжанка, Київської області. У 1955 році жінка закінчила Київський театральний інститут. За своє життя Ганна Сумська працювала у Кримському, Львівському, Запорізькому, Полтавському і Київському театрах. Жінка жила своєю роботою і прививала любов до театру своїм донькам. Можливо, саме завдяки Ганні Іванівні Ольга і Наталія Сумські досягли таких колосальних успіхів і стали одними з найпопулярніших актрис театру та кіно.

Ганна Сумська з доньками Наталією і Ольгою
Ганна Сумська з доньками Наталією і Ольгою

У цьому році Ганна Іванівна могла б святкувати своє 89-річчя. Звісно, прихильники актриси вже й не пам’ятають, якою вона була у свої молоді роки. Втім, в Мережі можна віднайти декілька архівних знімків Ганни Сумської, які раніше публікувала її донька Ольга.

Так, одного разу Ольга Сумська вирішила поділитися зі своїми прихильниками архівними знімками зі свого дитинства і опублікувала їх у власному Інстаграм-блозі.

Так, на першому знімку маленька Ольга у шкільній формі позувала поряд з мамою. На знімку Ользі 7 років, а Ганні Іванівні – 40.

Як виглядала Ганна Сумська в молодості
Як виглядала Ганна Сумська в молодості

На наступному фото Ольга Сумська позувала разом з мамою на святі на честь 1 травня.

Як виглядала Ганна Сумська в молодості
Як виглядала Ганна Сумська в молодості

Моє 1 травня! Разом з мамою, Ганною Іванівною! Запоріжжя

, – підписала фото Сумська.

На останньому знімку, який оприлюднила Сумська, їй близько 10 років. Вона з мамою позує на фоні моря.

Як виглядала Ганна Сумська в молодості
Як виглядала Ганна Сумська в молодості

Варто відзначити, що Ганна Сумська була дуже привабливою жінкою з яскравою зовнішністю. Ольга і Наталія Сумські успадкували від мами не лише акторський талант, а й вроду.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.