Невдачі Alina Pash: весілля з французом виявилося фейком, а виступ на “Євробаченні” довелося скасувати

Співачка Аліна Паш із Закарпаття пережила дві найбільші прикрості в житті – дівчина невдало вийшла заміж, а ще після перемоги в національному відборі на "Євробачення" через скандал так і не змогла поїхати на конкурс, поступившись другому місцю "Калуш оркестра".

Особисте життя

У 2019 році неординарна співачка вийшла заміж. До пари собі обрала також дивного, як і сама, француза, що є тунізіанцем. Із панком дівчина познайомилася в Барселоні. Коли представила афрофранцуза батькам, ті були надзвичайно шоковані.

Аліна Паш із чоловіком, який виявився не її чоловіком

Чоловік до того ж набагато старший за свою обраницю. Він теж музикант – грає електронний панк. З чоловіком Паш познайомилася в таксі. Розпочалася гроза, і їхати далі було неможливо, тож розговорилися, а далі все закрутилося саме собою.

Аліна готує обранцю закарпатські страви, а він її пригощає звичними для себе національними стравами. Є у репертуарі чоловіка й французька, й іспанська кухня.

Батьки Аліни Паш не сприйняли зятя-афрофранцуза

За рік Аліна зізналася, що ніколи не виходила заміж, а в інтерв’ю про заміжжя, яке сама ж і дала “Світському життю”, мовляв, Катя Осадча неправильно все зрозуміла.

“Євробачення”

Подібна непевна історія трапилася з Аліною Паш і з участю у престижному пісенному конкурсі. Співачці вдалося здобути перемогу у національному відбірковому турі “Євробачення”. Та після цього розпочався справжній треш.

Виступ Аліни Паш на відбірковому концерті до Євробачення

Зірку звинуватили у відвідинах Криму й Москви після 2014 року, тобто вже після анексії Криму і кривавих подій на Донбасі. Співачка запевняла, що на концерти до росії не їздила, тільки була заявлена там. А в Криму взагалі не була, навіть відповідну довідку надала “Суспільному” про це.

Та згодом з’ясувалося, що вона лукавила. Аліна таки виступала на окупованому півострові. Аліна виправдовувалася, що співала на весіллі в української дівчини українською мовою, та це вже не допомогло. Довелося відмовитися від поїздки до Італії, поступившись місцем Kalush Orchestra, які здобули перемогу для України з композицією “Стефанія”.

 

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.