Потап відбив Ірину Горову в свого колеги: згодом проміняв її на іншу красуню Настю Каменських

Шанувальники Потапа і Насті Каменських щиро раділи, коли дізналися, що дуетна пара врешті одружилася. Нікому й на думку не спало поцікавитися, що сталося з попередньою дружиною репера Іриною Горовою. А реалії такі, що шоумен відбив жінку у свого ж товариша, а потім покинув.

Коли Горова познайомилася з Потапом, вона була заміжня і виховувала з чоловіком спільну донечку. З Юрієм Горовим Ірина побралася зовсім юною – їй було лише 16 років. Чоловіки грали в одному гурті ВУЗВ.

Потап і Юрій Горовий дружили, а потім стали суперниками

Олексій не зважив на це й почав учащати за дружиною свого колеги. І врешті таки відбив. Після одруження з Іриною справи Потапа різко пішли вгору. Жінка зайнялася розв’язанням фінансових питань, а репер займався творчістю.

Потап та Ірина Горова прожили разом 15 років

У шлюбі з’явився син, а Потапенко залюбки виховував й Іринину доньку Наталю. Ідилія тривала довгих 15 років. А потім широкий загал був приголомшений звісткою про розлучення пари. Вони аж 2 роки приховували цю таємницю, удаючи, що все гаразд. Ще якийсь час Ірина з Олексієм працювали разом у продюсерському центрі MOZGI Entertainment, а потім і його поділили.

Потап проміняв Ірину Горову на Настю Каменських

Причиною розладу в сімействі стала партнерка по дуету Потапа Настя Каменських. Зі співачкою музикант познайомився ще у 2006 році, коли дівчині було 19 років. Попервах брюнетка реперу не сподобалася, та товариш умовив записати разом дует. Пісня “Без любви” зробила свою справу – творча пара здобула шалену популярність.

Перших 3 роки Олексій з Настею весь час сварилися. А згодом знайшли спільну мову. Після того як у 2013 році їх застукали на відпочинку на Кубі, де пара обіймалася й цілувалася, поповзли чутки про зраду. І хоча Настя виправдовувалася, що перебувала на острові Свободи сама, всі стали пильніше придивлятися до учасників дуету.

Так і сталося. У 2014 році Потап оформив розлучення з Горовою. Ще 3 роки Потапа водив фанатів за ніс. А потім приголомшив новиною, що дует стає на паузу. Про весілля Олексія з Настею стало відомо у 2019 році. Його зіграли в одному з київських ресторанів.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.