Українки Яна Соломко і Регіна Тодоренко продалися: шлях від “Real O” до роботи за російські рублі

Відомі українки Яна Соломко та Регіна Тодоренко тепер живуть і працюють в росії. Артистки зрадили власну Батьківщину аби мати змогу заробляти російські рублі.

На жаль деякі українські артисти після початку повномасштабної війни в Україні проявили себе з дуже поганої сторони. Вони вирішили вчинити не по совісті і продовжили заробляти криваві рублі та замовчувати війну. Серед таких: Ані Лорак, Наташа Корольова, Таїсія Повалій, Марув, а також учасниці колись популярного гурту “Real O” Регіна Тодоренко і Яна Соломко.

Регіна Тодоренко

Тодоренко розповіла про наслідки носіння брекетів
Українка Регіна Тодоренко продалася за російські рублі

Регіна Тодоренко – уроженка Одеси. Вперше вона засвітилася на телеекрані, коли пройшла кастинг на популярне шоу “Фабрика зірок”. Після “Фабрики” дівчина стала учасницею гурту  “Real O”, який продюсувала Наталія Могилевська. В 2014 році Регіна покинула гурт і стала ведучою програми “Орел і решка”, після чого її кар’єра дуже швидко розвивалася.

У 2017 році Регіна познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, російським співаком Владом Топаловим. Тоді ж Тодоренко вирішила жити та працювати в росії. Вже через рік вона вийшла заміж за Топалова і народила дитину.

Українка Регіна Тодоренко продалася за російські рублі

Коли почалася повномасштабна війна в Україні, Регіна Тодоренко не зробила жодної заяви проти російської агресії. Жінка продовжує спокійно жити та працювати в росії, в той час, як навіть її родичі з України відчувають на собі дії російської влади.

Яна Соломко

Яна Соломко на Холостяке
Українка Яна Соломко продалася за російські рублі

Яна Соломко все життя дуже хотіла бути популярною і робила все, аби пробитися на телебачення. Спочатку дівчина взяла участь у першому сезоні шоу “Холостяк”, брала участь у проєкті “Шанс”, намагалася створювати власні музичні гурти, але на широку публіку їй не вдавалося прославитися. Першим серйозним ривком в музичній кар’єрі для неї стала співпраця з Наталією Могилевська, яка запросила Яну співати в гурт “Real O”. Проте через декілька років дівчина покинула гурт і спробувала побудувати сольну кар’єру. Втім, її творчість нікому не була потрібною.

Яна Соломко в группе REAL O
Яна Соломко в гурті REAL O

Після початку повномасштабної війни в Україні Яна Соломко довгий час мовчала, хоча раніше не мала зв’язків з росією. Втім, через 5 місяців війни співачка шокувала українців, коли виступила на концерті в росії і сказала, що їй приємно там перебувати. Схоже, тепер Яна Соломко будує кар’єру у росії і її бажання прославитися набагато сильніше, аніж відчуття справедливості. Співачка почала співпрацювати з продюсером Юрієм Бардашом, який втік з України і підтримав війну.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.