Вона йому точно не пара: обімлієте, побачивши красуню-дружину лисого з “Кварталу” Євгена Кошового

Український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий – зразковий сім'янин. Чоловік вже багато років одружений з красивою блондинкою, яка народила йому двох дітей.

Євген Кошовий побудував приголомшливу акторську кар’єру. Він один із найяскравіших учасників “Кварталу 95” і один з найвідоміших гумористів України. Кошовий реалізувався не лише у кар’єрі, а й в особистому житті. Вже понад 16 років Євген знаходиться у шлюбі з Ксенією Кошовою і виховує двох доньок: Варвару і Серафиму.

Зіркове подружжя Кошових
Зіркове подружжя Кошових

Історія кохання Євгена Кошового

Євген і Ксенія познайомились у далеких 2000-х. Тоді молода білявка була танцівницею відомого балету “Freedom”. Євген закохався в дівчину з першого погляду, а ось Ксенія довгий час ігнорувала лисого гумориста. Кошовому довелось добряче попітніти аби добитись уваги від танцівниці. Все ж Ксенія погодилася піти з ним на побачення, де він і розтопив її серце.

Одружилися Ксенія і Євген у 2007 році. На момент весілля дівчина вже була вагітною. Подружжя запевняють, що одружилися не “по зальоту”, а планували шлюб ще до того, як дізнались про майбутнє поповнення.

Весілля Євгена та Ксенії Кошових
Весілля Євгена та Ксенії Кошових

Весілля лисого з Кварталу було розкішним. На той час Кошовий ще не мав великих заробітків, тож взяв гроші в борг у студії “Квартал 95” аби відгуляти весілля своєї мрії. В одному з інтерв’ю Кошовий розповів, що частину боргу він повернув одразу після весілля з подарованих коштів, а іншу суму віддав протягом року.

Весілля Ксенії та Євгена Кошових
Весілля Ксенії та Євгена Кошових

Зараз Ксенія Кошова вже не займається танцями, але її нова професія пов’язана з творчістю. Так, жінка стала дизайнеркою одягу і створює концертні наряди для “Жіночого кварталу”.

Євген і Ксенія живуть у шлюбі вже 16 років і запевняють, що абсолютно щасливі. Кошовий неодноразово в інтерв’ю наголошував, що захоплюється вродою та мудрістю своєї дружини.

Як виглядає дружина Євгена Кошового зараз
Як виглядає дружина Євгена Кошового зараз

Подружжя виховують двох дітей. Старшій Варварі зараз 15 років і вона вже встигла засвітитися на телеекрані. Так, дівчинка брала участь у вокальному проєкті “Голос країни”, з’являлася на “Розсміши коміка” та “Ліга сміху”.

Кошова повернулася в Україну з обручкою на пальці
Як виглядає старша донька Євгена Кошового

Молодшій доньці Кошового Серафимі – 8 років. Дівчинка ходить до другого класу.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.