Чим нині займаються підопічні Могилевської із Real O: три з чотирьох зірок першого складу подалися на росію

Свого часу Наталка Могилевська сформувала гурт Real O із дівчат, що брали участь у "Фабриці зірок 2008". З тих чотирьох співачок, що увійшли до першого складу, нині в Україні залишається лише одна. Де нині перебуває решта?

З першого складу Real O у гурті не залишилося нікого. Всі юнки пішли у різний час у вільне плавання. Мало того, тепер вони мешкають у різних країнах.

Світлана Тарабарова

Руда красуня й нині виконує запальні й дуже позитивні композиції. Нині молодичка перебуває при надії. Невдовзі на світ з’явиться третя дитина Світлани. Тож двоє старших будуть доглядати маленьку сестричку.

Світлана Тарабарова засудила колишніх колежанок

Тарабарова пішла з дівочого гурту ще 2012 року. Відтоді у повному складі дівчата збиралися лише раз – у 2021 році. Виглядали дуже радісними, не підозрюючи, що вже за рік опиняться по різні боки барикад.

 

Регіна Тодоренко

Одеситка після Real O радувала українців подорожами по всьому світу, які проводила в рамках проєкту “Орел і решка”.

Регіна Тодоренко гарно почувається вдалині від рідної Одеси

А згодом надійшла новина, що дівчина вийшла заміж за Влада Топалова й залишилася жити у москві. Своєму благовірному Регіна подарувала двох дітлахів, то про агресію росії стосовно земляків анічичирк.

Олена Виноградова

Дівчина родом із Южноукраїнська. З дівочим квартетом попрощалася у 2012 році, коли вийшла заміж і народила сина. Попри те, що обранець Виноградової – український співак Віталій Чирва, нині пара мешкає в росії. Родина поповнилася ще однією дитиною. Ходять чутки, що співачка відмовилася від музичної кар’єри та займається іншою справою.

Ліна Мицукі

Харків’янка покинула Real O заради російської кар’єри. Дівчина активно просуває свій талант на теренах сусідньої країни. Зокрема, 2019-го брала участь у талант-шоу “Пісні”.

Популярне

Схожі статті

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.