На кого більше схожі доньки Ольги Сумської: на неї чи на чоловіків Євгена Паперного та Віталія Борисюка

Те, що Ольга Сумська двічі виходила заміж і в кожному шлюбі мала по доньці, ні для кого не секрет. Та час іде, дівчата вже стали дорослі. Тому хочеться уважніше придивитися до їхніх світлин, щоб визначити, на кого вони схожі – на матусю чи на своїх татусів.

Антоніна Паперна

Юна Ольга вийшла заміж за вже доволі відомого артиста Євгена Паперного. У цьому шлюбі народилася донька Тоня. Дівчинка була ще немовлям, коли її мама закохалася в іншого чоловіка. Законний чоловік дуже болісно переживав зраду, навіть до рукоприкладства дійшло.

З роками Антоніна Паперна стає копією мами Ольги Сумської

Та такими діями лише прискорив розпад родини. Глупої ночі молодичка схопила на руки донечку і втекла до Віталія Борисюка, за якого згодом вийшла заміж. Нині Антоніна вже доросла. Вона стала актрисою, як мама і тато, і мешкає в москві, де знайшла своє кохання. Вона народила Володимиру Ягличу доньку й сина.

Коли в Україні знімали серіал “Останній москаль”, треба було показати закоханих героїв Сумської і Горбунова замолоду. Планувалося, що їх зіграють Паперна з чоловіком, та щось не склалося. Тоді Ольга пояснювала, що донька абсолютно на неї не схожа, тому довелося прикидатися юнкою самій. Та минуло трішки часу, й ми бачимо, що 32-річна Антоніна – точна копія своєї мами.

Анна Борисюк

А от молодша донечка народної артистки навпаки з кожним роком усе більше нагадує тата. Дівчині вже минув 21 рік. Дитинство залишилося далеко позаду, вона навчається на актрису в Карпенка-Карого, щоб продовжити батьківську династію.

Анна дуже схожа на свого тата Віталія Борисюка

От тільки мамині риси в обличчі Анни можна розгледіти з великими труднощами. Вона більше нагадує Віталія. Навіть колір волосся успадкувала татків. Дівчина носить великі окуляри. Ольга теж у юності була окуляриком.

До речі, сестри зростали окремо одна від одної. Тоню виховували бабуся з дідусем. Але Аня завжди тягнулася до старшої сестрички і благала її не від’їжджати до москви. Неначе відчувала, чим невдовзі все це обернеться.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.