facebook

Рідні онуки Софії Ротару не бідують: Соня мешкає в Нью-Йорку, а відпочиває у Флоренції, Анатолій не відстає

Софія Ротару з чоловіком Анатолієм Євдокименком виховали одного-єдиного сина. Руслан, коли виріс, одружився і подарував зірковій мамі двох онуків. Нині Соня й Толік уже дорослі й живуть у своє задоволення.

Анатолій Євдокименко

Хлопчика назвали на честь дідуся, який пішов із життя доволі рано, залишивши свою зіркову дружину вдовою. Софія Михайлівна дуже сильно переживала через втрату близької людини, навіть хотіла відмовитися давати концерти. Та син умовив продовжити співати.

А от онуку, здається, байдуже до творчості. Чоловік днями зустрів 29-річчя. День народження відзначав разом із коханою Елізабет Трейгерман. Дівчина родом з України й працює моделлю.

Ліза своєю чергою привітала іменинника колажем, який складається з фотографій, де вони обнімаються на тлі морських й інших курортів й написала теплі слова. Відчувається, що у пари все добре.

Толік разом із батьком намагалися покинути Україну нелегально. Їх виявили на кордоні і не пропустили. Та згодом Євдокименко-молодший вигулькнув у Європі, похвалившись, що таки зумів перетнути кордон. Тож тепер можна відриватися по повній.

Соня Євдокименко

Онучку назвали на честь бабусі, але дівчина не стала співачкою. Обрала собі шлях моделі. Донька Руслана, як і її брат, не потерпає від постійних бомбардувань і відключень світла, оскільки мешкає не в Києві, а в Штатах.

Онука Ротару має бойфренда, ім’я якого час від часу майорить у списках Форбс. Чоловік серйозно займається IT. Тож закохані можуть собі дозволити відпочинок в італійській Флоренції, попри те, що Соня нещодавно пережила смерть бабусі по материнській лінії.

Соня залюбки позувала на тлі гарних пейзажів, провокуючи появу захопливих коментарів на свою адресу. Старша тезка дівчини теж відзначилася лайком під постом онуки.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.