Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро: на квартиру в Європі

Нотаріус і блогерка Христина Горняк, яка розлучилась з українським телеведучим Володимиром Остапчуком, розповіла про плани на покупку квартири в Австрії.

В 2020 році Христина Горняк і Володимир Остапчук зіграли весілля, на яке витратили чимало грошей. Торжество було шикарним, а молодята виглядали закоханими і щасливими не зважаючи на весь хейт, який на них лився через обставини стосунків. Телеведучий заради Христини розлучився з першою дружиною і пішов з сім’ї, де підростали двоє дітей, і в тому ж році одружився з нею.

Весілля Горняк та Остапчука
Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро

Пара будувала разом будинок і планувала поповнення, але несподівано осінню 2022 року з’явились чутки, що зіркове подружжя ролучилося. Це підтверджували люди з їх оточення і новина виявилась правдою, Горняк і Остапчук більше не в шлюбі. Шоумен за цей недовгий час забув колишню і вже будує нове життя з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Дівчина демонструє в своєму блозі їх побут і розваги. А Христина вирішила спробувати пожити в іншій країні та присвячує час відпочинку від такого важкого емоційного періоду.

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк показала своє тіло з недоліками в купальнику
Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро

Жінка зараз проводить більшість часу в Австрії, у Відні вона знімає квартиру, нещодавно вона відпочивала на Мальдівах. Фанати за цим слідкують і цікавляться у блогерки, чи збирається вона переїжджати в іншу країну.

Христина, ви будете жити в Відні? Житло купили?

Колишня Остапчука відповіла, як живе зараз і поділилась планами на майбутнє, в якому вже немає Володимира:

Поки я живу на дві країни, тут і Рідна Україна. Житло у Відні не купила, таких планів поки і немає, ну і зайвих 500 тисяч евро теж. Я б хотіла в Києві нову квартиру, або будинок, але теж поки не планую. А взагалі, вже подумовую, може краще свого вже не купувати нічого, щоб не прив’язуватись до місця. Не знаю. Поки не думаю сильно про це

Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро
Екс-дружина зрадника Остапчука Христина Горняк заявила, що їй не вистачає 500 тисяч євро

Нагадаємо, Володимир Остапчук всього лише через декілька місяців після розлучення з Христиною Горняк ймовірно втретє одружився. Його обраниця Катерина Полтавська ходить з обручкою на руці та називає себе одруженою жінкою. Телеведучий не коментує новин з особистого життя.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.