Олександр Пономарьов поділився зворушливим фото мами в юності

Український співак Олександр Пономарьов показав своїм підписникам в особистому блозі фотографію своєї мами в молодості. 11 травня у жінки був би день народження.

Співакові Олександру Помонарьову вдалося по-справжньому зворушити своїх шанувальників. На особистій сторінці в мережі Instagram артист показав фотографію своєї мами Любові Анатоліївни в юності.

10 травня в Україні відзначали міжнародний День матері, а 11 травня у жінки був би день народження.

У підписі до такого незвичайного знімку Пономерьов розповів, що найріднішої для нього людини не стало 16 років тому, але він завжди відчуває її духовну підтримку.

“Дякую тобі, Мамо! З Днем Народження тебе!” — написав Олександр.

Шанувальники артиста були у захваті від знімка.

“Вічна пам’ять вашій мамі. Вона у вас красуня”, “Ваша мама була дуже красивою жінкою”, “Сашо, у вас очі мамині, вона дуже красива, любите її своєю пам’яттю, нехай спочиває з миром” — залишили коментарі користувачі.

Нагадаємо, що 46-річний співак і музикант Олександр Пономарьов був народжений у місті Хмельницький. Його мама була родом з Донецька.

У дитинстві він страждав від недокрів’я. Він захоплювався боксом, але в середній школі знайшов себе в музиці.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.