Брати Борисенки, сестри Завальські і Сумські: зірки, які є близькими родичами і конкурують в шоу-бізнесі

Частіше всього родичі знаменитостей ніяк не повʼязані з шоу-бізнесом і йдуть іншим шляхом, ніж їх зіркові брати і сестри. Але є виключення, про які читайте у нашому матеріалі.

Світ дуже тісний і в шоу-бізнесі це правило також працює – багато знаменитостей є родичами один одному. Дізнайтесь, хто з українських зірок дуже близькі родичі.

Сестри Сумські

Наталя і Ольга Сумські
Наталя і Ольга Сумські

Ольга і Наталія Сумські – рідні сестри, які вдвох пішли шляхом батьків-акторів і почали акторську кар’єру. В молодості вони були дуже близькі, але в 2021 році Наталія дала інтерв’ю і розповіла, що майже не спілкується з сестрою та всі новини з її життя дізнається завдяки Інстаграм-блогу, який молодша дуже активно веде. Старша сестра проти виставлення свого життя напоказ у Мережі.

Ольга ж спокійно ставиться до такої думки і не приховує, що у них дуже різні характери – Наталя більш закрита, не така сучасна і не любить впускати когось у свій простір.

Брати Борисенко

Брати Борисенко

Олександр і Володимир Борисенки в 2000 роках були дуже популярними і мали величезну армію фанаток. Вони прославились в юності, ставши учасниками шоу “Фарика зірок”. Близнюки-співаки не перемогли в проекту, але саме він зробив їх відомими.

Після того як “Фабрика” завершилася, братам було по 17 років, вони активно гастролювали, писали нові пісні і розвивали творчість, однак їм не вдалось втримати популярність.

В один момент Саша навіть думав, що розпочне сольну кар’єру без брата – коли Вова розлучився з Любов’ю Юнак і впав у депресію. Але він зміг пережити любовну невдачу, тому зараз брати працюють над відродженням популярності.

Сестри Завальські

Сестри Завальські
Сестри Завальські

Рідні сестри Анна і Ангеліна Завальські раніше співали в дуету “Алібі”, який продюсував їх батько Олександр Завальський. Дівчата завжди мріяли стати відомими співачками, однак в 2012 році оголосили про завершення кар’єри. Причиною стало особисте життя – вони побудували сім’ї, народили дітей та вирішили не розриватись між кар’єрою і сімейним щастям.

Через деякий час сестри Завальські оголосили про перезавантаження свого дуету під назвою “The Alibi Sisters”, але булої популярності вони не повернули.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.