18-річна донька Полякової поскаржилася на студентське життя у Лондоні: “Я відмовилася від таксі і ресторанів”

18-річна донька Олі Полякової Маша – студентка першого курсу престижного лондонського навчального закладу. Дівчина живе в гуртожитку і змушена економити. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Маша Полякова – донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчина зараз не менш популярна, ніж її мама. Ще з 14 років Маша активно веде свій блог в Інстаграмі, де вражає публіку своєю провокативною поведінкою. З підліткового віку Полякова-менша публікує зухвалі фото, лається на камеру, чим провокує публіку.

Маша Полякова несподівано стала тарологинею
18-річна донька Полякової поскаржилася на студентське життя у Лондоні

Живучи разом з батьками, Маша Полякова ні в чому в собі не відмовляла. Вона їздила лише на таксі, їла у ресторанах, купувала собі все, що їй хочеться. Втім, ситуація змінилася, коли Маша стала студенткою Лондонського навчального закладу. Через війну в Україні Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський втратили основну частину заробітку, тож пояси довелось затягнути всім, в тому числі і їхнім дітям. Як відомо, життя у Лондоні не дешеве, тож Маші Поляковій доводиться економити. Зараз дівчина живе у гуртожитку і навіть почала сама готувати, адже харчуватися в ресторанах, як раніше, вона не має змоги.

Так, в недавньому інтерв’ю Славі Дьоміну Маша зізналася, що витрачає на місяць у Лондоні близько 1000 фунтів, а це 45 тисяч гривень. За словами дівчини, життя там дороге, тож вона витрачає таку суму грошей лише на базові потреби.

Тут на меншу суму просто неможливо вижити.

, – запевнила Маша.

18-річна донька Олі Полякової Маша прокоментувала майбутнє заміжжя
18-річна донька Полякової поскаржилася на студентське життя у Лондоні

Донька Полякової зізналася, що всі гроші вона витрачає в основному на їжу та транспорт, а від звичної розкоші їй довелося відмовитися.

 Я відмовилася від таксі і ресторанів. Я дуже часто шопилась в Україні, тут я цього теж не роблю

, – розповіла Маша Полякова.

До слова, 18-річна донька Полякової вже встигла знайти у Лондоні нового бойфренда. Ним виявився львів’янин Артур, який наразі теж навчається у Лондоні. Маша вже встигла познайомити Артура зі своїми батьками, а також познайомитись з батьками хлопця. На 18-річчя Маші Артур влаштував їй романтичну поїздку в Париж, чим вже встигла похвалитися дівчина у своєму Інстаграм-блозі.

Як виглядає бойфренд Маші Полякової
Як виглядає бойфренд Маші Полякової

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.