Галкіну тоді було всього 18 років: у мережі спливло фото з четвертого весілля Алли Пугачової з Кіркоровим

Особисте життя відомої російської співачки завжди інтригувало та цікавило шанувальників. Нещодавно у мережі показали таємну фотографію зірки з четвертим чоловіком

Одна з найвідоміших російських співачок Алла Пугачова має неймовірно насичене особисте життя. Сьогодні зірка естради перебуває у шлюбі з набагато молодшим за неї Максимом Галкіним. Разом подружжя живе в Ізраїлі, після виїзду з рідної країни, та виховує двох спільних дітей. Втім, до стосунків з гумористом і пародистом знаменитість мала не одного чоловіка.

Так, наприклад, доволі обговорюваними були стосунки Алли Борисівни з молодшим колегою по цеху Філіпом Кіркоровим. Нещодавно у мережі опублікували їхню спільну фотографію з таїнства вінчання. Воно, до слова, відбулось 29 років тому, 1994. Слід зазначити, що Бедросович – чоловік, у шлюбі з яким Примадонна встигла повінчатись.

На нещодавно опублікованій фотографії Пугачовій всього 44 роки, а одягнена вона у красиву білу сукню. Зірка зробила акуратний макіяж для такої важливої події та розпустила своє густе й золотисте волосся, яке лягло на плечі співачки легкими хвилями. Нарядно виглядав і чоловік відомої російської артистки Філіп Кіркоров. Він на вінчання одягнув чорну сорочку з такого самого кольору штанами й білий піджак.

Алла Пугачова та Філіп Кіркоров на власному вінчанні
Алла Пугачова та Філіп Кіркоров на власному вінчанні

Слід зазначити, що в житті людина може вінчатись лише один раз. Втім, попри заборону, Алла Пугачова робила це двічі. Очікувано, другим чоловіком, з яким відбулось таїнство вінчання зірки – Максим Галкін. До слова, на цьому заході були присутні навіть їхні спільні діти. Для другого вінчання Примадонна обрала пудрову рожеву сукню. А ось зірковий обранець був одягнений у класичний костюм.

Фото з вінчання Алли Пугачової та Максима Галкіна
Фото з вінчання Алли Пугачової та Максима Галкіна

На захід зіркова пара запросила лише найближчих людей, а відбулось таїнство вінчання 2017 року. Пізніше в інтерв’ю Алла Пугачова зізналась, що наважилась вдруге обвінчатись заради дітей, а також заради чоловіка, який до цього ні разу не вінчався.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.