facebook

Що відомо про батьків Олега Винника, який зник з України: втратив обох, коли співав на сцені

Відомий український співак Олег Винник, від якого фанати не чули ні слова вже більше року, рідко розповідав про свою сім'ю. Про батьків артиста читайте у нашому матеріалі.

Олег Винник став одним з найпопулярніших українських співаків, якого дуже полюбила публіка, але вже понад рік він втрачає своїх фанатів через своє зникнення і мовчання. Після 24 лютого 2022 року Олег декілька разів виходив в соціальні мережі і своє останнє звернення він зробив на Великдень 2022. Потім розповсюдились чутки про те, що артист покинув Україну і зупинився в Німеччині. Це згодом підтвердилося – люди з близького оточення Винника сказали, що він виїхав за кордон через проблеми зі здоров’ям, але не назвали його діагноз. Ще до повномасштабного вторгнення концерти Олега скасовувались через хворобу, яка нібито загострилась. Відомо, що в Німеччині у Винника є де зупинитись, до кар’єри на українській сцені він грав у німецьких мюзиклах і досяг великої популярності.

Офіційно Олег Винник залишається самотнім
Що відомо про батьків Олега Винника, який зник з України

Сім’я співака, про яку він нічого зайвого не розповідає, ймовірно знаходиться разом з ним – це таємна дружина Таюне і син Юліан. А батьків Олега Винника вже давно немає, обох він втратив, коли співав на сцені.

В 2018 році померла мама виконавця. Незадовго до цього вона хворіла і перенесла 3 інсульти, але просила сина не підводити слухачів та заради неї не скасовувати концерти. Він послухався і навіть після того, як по дорозі на виступ дізнався, що мами вже немає, зібрався і дав концерт, це було в Тернополі.

Що відомо про батьків Олега Винника, який зник з України
Що відомо про батьків Олега Винника, який зник з України

Ще раніше Олег Винник поховав батька, який не встиг побачити зіркового сина на сцені. Чоловік збирався їхати на виступ сина і в той самий день вранці помер. Шанувальники дуже підтримали артиста, принесли багато квітів та ікон, які він потім відвіз на кладовище до тата.

Батько мене ніколи не бачив на сцені, ні на одному концерті

, – згадував Олег в одному зі своїх інтерв’ю.

Нагадаємо, Олег Винник народився в селі Вербівка в родині робочих. Його маму звали Анна Яківна, батька – Анатолій Григорович.

Популярне

Схожі статті

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.

Вони – одне лице, тільки молодша не стала такою відомою: історія життя та творчості двох сестер Ротару

Відомі українські сестри починали свою кар'єру багато років тому. Одна з родичок стала всеукраїнською зіркою, але іншій такої слави досягнути не вдалось.

“Нове прізвище – нове життя”: ексвіагрянка Надія Мейхер вже не співає – чим тепер займається попдіва

Останні роки підопічна Костянтина Меладзе Надія Мейхер не часто з'являється на публіці. Навіть усі пости в мережі видалила. Натомість тепер розпочала нове життя й повернулася до фанів.

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.