Злата Мітчелл, Остап Бєдняков і четверо синів Андрія Шевченка: зіркові діти, які мають іноземне громадянство

Бути українцем – для багатьох велике щастя. Втім, є ті, хто намагається дати своїм дітям громадянство інших країн, через те, що це начебто престижно. Про кого йде мова, читайте далі в матеріалі.

Багато людей вважає, що мати Американське, чи Європейське громадянство дуже престижно. Це відкриває ряд можливостей для життя та роботи за кордоном. Серед дітей українських селебріті є ті, які вже мають іноземне громадянство.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл

Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи
Донька Ольги Фреймут та британське громадянство

Злата Мітчелл – наполовину британка. Батьком дівчини являється британець Ніл Мітчелл, з яким Фреймут крутила роман, коли навчалася у Лондоні. Результатом цих стосунків стала донька Злата, а ось сімейне життя у них не задалось. Британський паспорт дівчина отримала у 15 років. Це і не дивно, адже за британськими законами, дитина може отримати громадянство, якщо хоча б 1 із батьків є громадянином Великобританії.

До слова, після отримання громадянства Великобританії Злата Мітчелл поїхала в США, там вона навчається у школі-інтернаті.

Діти Андрія Шевченка

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки
Діти Андрія Шевченка мають британське громадянство

Відомий український футболіст Андрій Шевченко вже майже 20 років одружений з американською моделлю Крістен Пазік. Подружжя виховують чотирьох синів. Останні 15 років сім’я Шевченка живе у Лондоні, тож сини футболіста мають британське громадянство.

Син Андрія Бєднякова Остап

Син Андрія Бєднякова має американське громадянство
Син Андрія Бєднякова має американське громадянство

У жовтні 2022 року шоумен Андрій Бєдняков став татом вдруге. Його дружина Анастасія Коротка народила сина Остапа. Через війну в Україні, Анастасія народжувала у США і саме там вона перебуває з малюком і зараз. Маленький Остап автоматично отримав американське громадянство, народившись у США. При цьому зіркове подружжя запевняють, що після повернення в Україну вони обов’язково зроблять дитині українське громадянство.

Син Володимира Остапчука Еван

Син Остапчука має канадське громадянство
Син Остапчука має канадське громадянство

Син українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука від першого шлюбу Еван має канадське громадянство. Отримав він його теж автоматично, адже колишня дружина Остапчука Олена Войченко народжувала хлопчика в Канаді. Шоумен зізнався, що вважає престижним те, що його син має іноземне громадянство.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.