53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні відомий чоловік: сама доля звела їх знову разом

Відома українська співачка Ірина Білик, яку називають Примадонною української естради, в день свого народження отримала зізнання в коханні від відомого чоловіка.

Ірина Білик – дуже яскрава співачка, особистість і жінка. У неї завжди було багато прихильників протилежної статі, тому за нею числяться 5 шлюбів з відомими красенями.

В молодості на початку своєї музичної кар’єри Ірина закрутила роман зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним. Вони були разом багато років, але не поспішали одружуватись, що в результаті стало причиною розставання – Білик мріяла про справжню сім’ю, а Юрій зосередився на кар’єрі та не був до цього готовий. Незабаром співачка познайомилась з моделлю Андрієм Оверчуком, стала його дружиною і народила сина Гліба, однак родина швидко розпалась.

Наступними чоловіками артистки були два Дмитра і обидва хореографи – Дікусар та Коляденко. Вони пройшли разом певні етапи свого життя, але бути разом завжди не змогли.

Ірина Білик, Дмитро Коляденко та Дмитро Дікусар
53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні відомий чоловік

Вп’яте Ірина Білик пов’язала свою долю зі стилістом і фотографом Асланом Ахмадовим. Зіркове подружжя стало батьками хлопчика Табріза, він з’явився на світ завдяки сурогатному материнству. Аслан жив у росії, Ірина в Україні, це і розлучило пару – чоловік зірки завжди шукав якісь відмовки, щоб приїхати до дружини і сина, тому Білик вирішила порвати з ним, хоч дуже його кохала.

Нещодавно Ірина почала з’являтись на публіці в компанії одного зі своїх колишніх – Діми Коляденко. Артистка натякнула на те, що вони знову стали парою, а в її день народження 6 квітня хореограф публічно зізнався їй в коханні та написав під фото:

Кохаю! Кохаю!! Кохаю!!!

53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні відомий чоловік
53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні відомий чоловік

Прихильники одночасно здивовані і щасливі за улюблену співачку, яка ймовірно нарешті знайшла своє жіноче щастя:

  • “Ви створені один для одного!”;
  • “Від долі не втечеш. Ви як Джей Ло і Бен Аффлек”;
  • “Мені завжди подобалась ваша пара!”;
  • “Так ви вже сім’я знову??? Я щось пропустила”;
  • “Іра пішла по другому колу?”;
  • “Ви як нитка з голкою”;
  • “Якщо ви знову разом, то я дуже рада. Ви чудова пара. І вам судилося бути разом”.
53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні Діма Коляденко
53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні Діма Коляденко

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.