Доньки, які зовсім не схожі на зіркових мам: Злата Мітчелл і Ольга Фреймут, Василина Доманська і Лідія Таран

Кожна матуся мріє, що її донечка буде на нею схожою. Втім, генетика інколи грає злий жарт і народжується дівчинка, які є повною копією своїх татусів.

Героїні нашої сьогоднішньої статті не живуть з батьками своїх доньок. При цьому, дівчатка ростуть повними копіями своїх татусів.

Лідія Таран і Василина Доманська

Доньки, які зовсім не схожі на зіркових мам: Василина Доманська

Зірка ТСН Лідія Таран ніколи не була у шлюбі офіційно. Втім, до 2010 року жінка перебувала у цивільному шлюбі з телеведучим Андрієм Доманським. Результатом палкого роману стала дівчинка, яку назвали Василиною.

Втім, цей роман не закінчився хеппі-ендом. Андрій Доманський в один момент зібрав речі і просто покинув Лідію і доньку. Виявилось, що у чоловіка з’явилася інша жінка.

Зараз донці Лідії Таран Василині 12 років. Дівчинка виросла копією свого батька.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Донька Фреймут перефарбувалася в блондинку і показала пишну фігуру в короткому топі
Доньки, які зовсім не схожі на зіркових мам: Злата Мітчелл

Старшій доньці української телеведучої Ольги Фреймут Златі вже 16 років. Дівчина виросла абсолютно не схожою на свою маму. Ольга від природи худорлява, а Злата має пишні форми. Відрізняються і риси обличчя та колір волосся. Злата Мітчелл вдалася у свого батька – британця Ніла Мітчелла.

До слова, з Нілом Фреймут познайомилася, коли навчалася у Лондоні. В них закрутився палкий роман, але вся романтика зникла, коли Ольга завагітніла. Чоловік почав вести себе агресивно, тож в якийсь момент Фреймут вирішила просте втекти від нього з дитиною під серцем в Україну. Після народження Злати, Ольга Фреймут налагодила контакт з колишнім коханцем, аби він брав участь у вихованні доньки.

Ані Лорак і Софія Налчаджиоглу

11-річна дочка Ані Лорак заспівала разом з мамою її новий хіт
Доньки, які зовсім не схожі на зіркових мам: Софія Налчаджиоглу

Єдиній доньці Ані Лорак Софії зараз 11 років. Дівчинка наполовину туркиня і саме турецькі гени взяли гору. Софія має густе чорне волосся, пишні брови і смагляву шкіру. Дівчинка дуже схожа на свого батька-турка і майже немає нічого спільного з зірковою мамою.

Нагадаємо, Ані Лорак жила в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу 10 років. У 2019 році подружжя розлучилося через постійні зради чоловіка. Зараз Мурат готується знову взяти в дружини українку. На цей раз його обраницею стала візажистка на ім’я Лілія, яка молодша від нього на 20 років.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.