Анатолій Анатоліч показав своїх дорослих донечок: виросли неймовірно схожими на тата (ФОТО)

Відомий телеведучий опублікував ніжне фото у своєму Інстаграмі зі своїми дітьми. Анатолій Анатоліч показав дорослих донечок, які дуже схожі на тата. Фоловери засипали дівчаток компліментами.

У своєму Інстаграмі український телеведучий опублікував знімок на якому обіймається зі своїми дорослими донечками. Анатоліч вирішив нагадати таким чином, що він більше батько, ніж блогер. Варто відзначити, що діти дуже схожі на свого зіркового татуся. Шанувальники засипали його донечок компліментами та підтримали таку позицію блогера.

Через повномасштабне вторгнення сім’я ведучого виїхала за кордон. Довгий час родина не бачилась, адже чоловікам виїзд з країни заборонений. Тому для Анатоліча тема родини дуже важлива.

Волонтерство

Зірка українського шоу-бізнесу зміг зібрати 300 тисяч гривень на взуття для військових ЗСУ. Він взяв участь в благодійному марафоні New York City Hall Marathon, який відбувся в Нью-Йорку. Анатоліч почав готувався зараніше, адже протяжність забігу була 42 кілометри.

Ведучий не зміг стримати емоцій, бо йому вдалося зібрати величезну суму для наших захисників. Марафон був великим, взяли участь 53 тисячі людини. Учасників забігу українці зустріли з радісними криками та аплодисментами, які не могли вщухнути. Через велику дистанцію багатьом учасникам ближче до середини шляху ставало погано. Лікарі контролювати все, щоб кожному надати потрібну допомогу.

Самому Анатолічу стало тяжко під кінець забігу, останні 10 кілометрів були найскладнішими, але український телеведучий тримався і зміг подолати таку дистанцію.Після марафону чоловік відразу повернувся до України, бо до Нью-Йорку він вирушив тільки з благодійною метою.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.