Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ: “Сказали, що гідкішого борщу не їли в житті”

Відома українська співачка Оля Полякова дуже любить поратись на кухні. Артистка зізналась, що хлібопечіння для неї як медитація, але не всі страви і не завжди у неї виходять вдалими.

Раніше в мирному житті Оля Полякова регулярно ділилась в своєму Інстаграм-блозі фірмовими рецептами з підписниками. Найбільше вона любить працювати з тістом, однак останній рік цей контент зник з профілю співачки. Все через депресивний стан у зв’язку з ситуацією в країні.

Оля Полякова спекла хліб
Оля Полякова спекла хліб

Нещодавно артистка завітала на ранкове шоу “Сніданок з 1+1” та зізналась, що поступово повертається до свого звичного життя. Ведучі шоу Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв слідкують за блогом Олі Полякової. Вони помітили, що співачка випустила перший кліп за останній рік та вперше за довгий час спекла хліб, показавши весь процес підписникам:

Боже, люди, оце ви знаєте, ото що я зняла кліп і те що я зараз повернулася до хлібопечіння – це означає, що я повернулася до життя. Я вам розкажу. Минулий рік, я пекла паску двічі, і двічі викинула її в смітник. Не виходило зовсім, нічого. Вона не сходила, вона була забита, гливка, а в мене паска як пух, бо я дуже вмію працювати з дріжджовим тістом. І я рік не готувала, нічого не робила. Один раз дітям зварила борщ, вони сказали, що гідкішого борщу не їли в житті

, – поділилась Суперблондинка.

Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ
Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ

У співачки двоє дітей – дочки Маша і Аліса, які є найбільшими критиками зіркової мами. Але буквально нещодавно до неї прийшло таке натхнення, що вона спекла бездоганний хліб:

І тут тиждень тому я приїхала додому, почала готувати і вчора я перший раз з початку війни спекла хліб і він вийшов просто неймовірний. Це говорить про те, що ми всі повертаємося до життя. Паски обов’язково буду пекти

, – радісно розповіла Ольга.

Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ
Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ

На Великдень у Полякової є свій власний рецепт пасок, яким вона користується вже 15 років і кожний раз за винятком минулого року паски у неї виходять неймовірними, м’якими, пухкими. Секретами приготування Оля пообіцяла поділитись у шоу “Він готує, вона керує” з учасником “МастерШеф” Владиславом Міцкевичем.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.