З милого янголятка в бестію з ненатурально пишними губами: як зараз виглядає 17-річна дочка Ольги Фреймут

Старша донька Ольги Фреймут виросла справжньою бунтаркою і повною протилежністю своєї зіркової матері. Як зараз виглядає і чим займається 17-річна Злата Мітчелл, читайте далі в матеріалі.

Відома українська телеведуча, яка навчає українців етикету і правильних манер, Ольга Фреймут мала бурхливе особисте життя. Жінка народила доньку, не будучи в шлюбі, і втекла від свого коханого в іншу країну, не сказавши йому ні слова.

Так, будучи студенткою лондонського університету, Ольга Фреймут познайомилася з чоловіком, який був набагато старший за неї. Ніл Мітчелл справив на молоду студентку гарне враження і вони почали зустрічатися. Пройшло небагато часу, як Ольга дізналася про власну вагітність. Тоді закохані вирішили жити разом і з того моменту все пішло не так, як хотілося. Ніл почав показувати своє справжнє я. Він вже не був романтичним і галантним, а навпаки, почав проявляти агресію та погано поводився по відношенню до вагітної Ольги. Фреймут розуміла, що Ніл тепер її не відпустить, тож з дитиною під серцем вона в прямому сенсі втекла з Британії в Україну.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут

Після народження донечки Ольга Фреймут все ж налагодила зв’язок з батьком своєї дитини. Ніл Мітчелл приймав фінансову участь у вихованні Злати.

Маленька Злата росла справжньою принцесою. Коли Фреймут стала відомою телеведучою, вона часто брала доньку з собою на різні шоу. Здавалось, Злата росте копією своєї мами.

Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві
Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві

Втім, все змінилося, коли Злата увійшла в підлітковий вік. Дівчина почала відкрито одягатися й інколи навіть провокативно себе вести. Змінилась і зовнішність Злати: вона стала жіночною, високою і пишною. Злата зовсім не схожа на свою зіркову маму.

Злата Мітчелл
Як зараз виглядає 17-річна дочка Ольги Фреймут

З 15 років Злата Мітчелл живе в США. Туди дівчина поїхала навчатися. Зараз вона навчається і живе у так званій школі-інтернаті. Такий тип шкіл розповсюджений за кордоном.

Дочь Ольги Фреймут в микро шортах и топе удивила своим видом
Як зараз виглядає 17-річна дочка Ольги Фреймут

Зараз Златі 17, вона любить яскраво фарбуватися, одягати відкритий одяг і демонструвати публіці свої форми. Крім навчання дівчина займається танцями. Незважаючи на її тілобудову, у Злати це чудово виходить: вона дуже гнучка і відчуває ритм.

Дочь Ольги Фреймут в микро шортах и топе удивила своим видом
Як зараз виглядає 17-річна дочка Ольги Фреймут

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!