Де зараз Софія Ротару і чому вона не виходить на зв’язок з прихильниками: вже давно не в Україні

Легендарна українська співачка Софія Ротару майже повністю зникла з інфопростору після початку повномасштабної війни в Україні. Де зараз знаходиться артистка, читайте далі в матеріалі.

Українська співачка Софія Ротару вже давно не виступає на великій сцені і вкрай рідко з’являється на світських заходах. Так само рідко вона публікує фото у соціальних Мережах. Після 24 лютого 2022 року співачка зовсім зникла з інфопростору. Ротару лише декілька разів за час війни робила дописи у своєму Інстаграм-блозі в підтримку України. Співачка дійсно підтримує свою Батьківщину і відомо про її співпрацю з фондом, який допомагає сім’ям українських військових. Втім, наразі Ротару знаходиться не в Україні.

Софія Ротару відмовилася співати для росіян на корпоративі за шестизначний гонорар
Де зараз Софія Ротару і чому вона не виходить на зв’язок з прихильниками

Як відомо, останні роки співачка проживала у своєму маєтку на Київщині. Після початку повномасштабної війни в Україні Софія Михайлівна виїхала в США. Про це повідомив продюсер Леонід Дзюник. Також чоловік відкрив маленьку таємницю. Виявляється, російський диктатор путін пропонував Ротару російське громадянство, але вона від цього відмовилася. Хоч Ротару і перебуває в США, вона є громадянкою України і допомагає своїй Батьківщині з-за кордону.

До слова, у штатах живе єдина внучка Софії Ротару Соня Євдокименко. Дівчина являється студенткою, а також моделлю. Ймовірно, Ротару поїхала саме до онуки.

Софія Ротару і її внучка Соня
Софія Ротару і її внучка Соня

Чому Софія Ротару рідко висловлюється в підтримку України?

Софія Михайлівна дійсно не багатослівна. Однією з причин може бути скандал, який розгорнувся навколо її сім’ї ще у березні 2022 року. Тоді її сина Руслана Євдокименка і онука Анатолія затримали при спробі незаконно перетнути кордон. Чоловіки разом з групою інших людей намагалися перетнути кордон до Молдови через річку на човні. Сина і онука Ротару затримали прикордонники. Про це написали у всіх ЗМІ. Втім, що відбувалося далі з правопорушниками невідомо, ця історія швидко зам’ялася. Вже через декілька місяців після скандалу онук Ротару Анатолій Євдокименко опублікував фото з Парижу. Стало очевидно, що зіркові родичі не понесли покарання, а змогли домовитися і все ж перетнули кордон і виїхали з України.

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.